Sami ja Varpu on jo kotimatkalla. Ekassa sairaalassa lääkäri katsoi korvaa ja suositteli erikoislääkärin luokse menoa. Vaihtoivat sairaalaa, kävivät päivystyksessä, jossa ehdotettiin erikoislääkäriä, jota sitten hetken odottivat. Olivat putsanneet korvan, tärykalvossa reikä ja ilmeisesti aika pahasti tulehtunut. Ei mene itsestään umpeen, jos on tulehdus päällä, joten saivat korvaan antibiootti-tippoja, sekä suun kautta annettavaa antihistamiinia. Ensi torstaina uusi reissu, jolloin katsoo, miten on alkanut parantumaan.

Kun soitin Samille, kuuluu taustalta iloista lörpötystä. Putsaus oli aiheuttanut hysteeristä parkua, mutta onneksi homma tuli kuitenkin hoidettua ja jospa tuosta ei nyt isompia traumoja olisi tullut.

Vuokko on ollut aika huomionkipeä tänään, nyt helpotti, kun Säde tuli koulusta kotiin kaveriksi :-) Eipä tytöt ole koskaan näin pitkää päivää olleet erossa toisistaan, jos toinen on kipeä, niin ovat molemmat olleet koulusta pois. Ensi keväänä tulee sitten sekin eteen, että toinen voi jäädä kotiin ja toinen menee kouluun, nyt se on kuskauksen takia hieman hankalaa.

Käytiin Vuokon kanssa Costa Coffeessa kahvilla, käveltiin vähän rannalla ja vielä ostamassa hamsterille hiekkaa.

1635175.jpg

Mulla on huomenna taas Shanghain reissu edessä. "Hieman" jännä juttu tiedossa, siitä lisää perjantaina!