Lähden vajaan tunnin kuluttua junalla Shanghaihin kahden muun suomalaisnaisen kanssa. Huomenna joukkoon liittyy 5 rouvaa lisää. Tiedossa mm. shoppailua, shoppailua ja shoppailua :-) Tänään käymme moikkaamassa Shanghaissa asuvia suomalaisia heidän tapaamisessaan. Huomenna menemme illalla meksikolaiseen ravintolaan syömään. Sunnuntaina käymme nauttimassa Ikeassa herkulliset lihapullat, hmm, no pullat kuitenkin.

Vuokko on edelleen vähän kipeä, ei oikein syö mitään, kun suuhun tai korvaan sattuu. Ei selkeästi kuitenkaan korvatulehdus ole. Varpulla on muutama näppy jalassa ja mulla suu niin kipeä, että syöminen ja jopa puhuminen hieman hankalaa. Yksi perhe menee tänään lääkäriin, kun lapsella on myös näppylöitä ja hieman epäilevät enterorokkoa, joka voisi meidänkin oireisiin sopia. Vuokko saa lääkettä tarpeen mukaan, siis särkylääkettä, muuta lääkettä tuohon vaivaan ei olekaan. Toivon mukaan nyt viikonloppuna helpottaisi, niin olisi Samilla helpompaa täällä yh-isinä.

Ei mulla muuta. Joulukalenterit saapui eilen ja lähettäjä on synnyttämässä, seitsemäs vasta tulossa  :-) Onneksi ehti postiin ajoissa!

Oikein mukavaa viikonloppua!