Selässä on havaittavissa hienoa ruven muodostusta, onneksi en itse näe :-) Aika nopeasti tuntuu rupi tulevan, mutta varmaan tää kosten hikinen ilmastokin vaikuttaa, ei pääse tatuointi oikein koskaan kuivumaan. Alkaa nimittäin olla selkeää kesän merkkiä ilmassa, lämpöä ei ole ulkona ihan mahdottomasti, mutta silti hikisen kosteeta.

Oon vielä ihan rakastunut uuteen "koruuni", pakko pelailla säännöllisesti ja käyttää apupeiliä, että näkee kunnolla. Pakko seuraava ottaa semmoiseen kohtaan, että itsekin näkee. Oi ei, nyt menee viimesetkin käyttörahat :-) No ei, ei oo ihan lähiaikoina ajatuksena ottaa lisää kuvia, ehkei koskaan.

Joku kesäflunssa on kotirouvaan iskenyt, tuntuu äänen käheytenä lähinnä, lisäksi pientä yskää, joka kivasti lohkeaa. Pitää nyt pari päivää katsella elämää ilman treenausta, en tee uudestaan samaa virhettä kun tammikuussa, jolloin menin puolikuntoisena salille ja sitten olikin varmaan kuukauden päivät ainakin pientä lämpöä. Ehtii sitä käydä sitten terveenäkin!

Lauantaina käytiin isolla porukalla syömässä "lammasravintolassa" eli ravintolassa, missä paljon lammasta tarjolla. Koska meitä oli lapsien kanssa 17 syöjää, niin saatiin tilattua kivasti monenlaista pöperöä ja oli namia! Maha tuli erittäin täyteen! Meille tuli melko nopea lähtö paikasta, kun seinällä näkyi menevän hurjaa vauhtia semmoinen n. 3cm pitkä siivellinen otus, toinen kuulema meni lattialla. Eräs urhea mies laittoi toisen noista ötököitten taivaaseen, kun se vaan oli niin järkyttävän kamalan iso ja suorastaan pelottava! Laittaakohan ne niitä ruokiinkin???

Sunnuntaina vietettiin äitienpäivää ilman sen suurempia hössötyksiä, emme yleensä ihan kauheasti noita päiviä juhli. Sain nukkua hieman pitempään, kuten yleensä aina sunnuntaisin ja heräämisen jälkeen kävimme Hägen-Dächillä jäätelöllä, palvelu oli normaalin hidasta, mutta jätski namia! Illalla menimme Banana Leaf -ravintolaan, missä herkuttelimme Thai-tyyppisellä ruoalla! Oli herkkua! Varpu pysyi vihreissä vihanneksissa, söi vain kurkkua, parsakaalia sekä jotain vihreää wokissa paistettua lehteä, ehkä pinaattia, Varpu on tuommoisiin ihan heikkona. Vuokko söi myös vähän lihaa ja riisiä, samoin Säde. Ehdimme pois ennen bändin aloittamista, tuolla soittaa aina tarjoilijoiksi ja kokeiksi pukeutuneet tyypit, soittavat kitaraa ja laulavat kauhoihin :-) EIkä todellakaan mitään thai-henkistä vaan amerikkalaisia vanhoja balladeja.

Mukavaa helatorstai-viikkoa, taitaa olla aika monella pitkä viikonloppu?