Reilu vuorokausi ollaan oltu kohta Suomessa ja mukava on aloitus ollut. Lentomatka meni meillä hienosti, Säde hieman piristyi sen aikana, joi muutaman lasin vettä ja söi hieman ruokaakin. Illalla mummin luona söi ja joi vielä enemmän ja tänään meillä on ollut ihan normaali iloinen ja puhelias tyttö! Perjantaina illalla vielä kyllä soiteltiin lääkärille, että uskalletaanko aamulla lentää, kun tyttö on niin heikossa kunnossa.

Lunta täällä ei ole, mutta maa on jäässä ja ihan kauniilta näyttää. Taivas on sininen ja kirkas, ihmisiä ei juuri missään ja ilma raikas. Hirveesti olla kaikkia herkkuruokia jo syöty ja mahat halkee varmaan jo ennen joulua...

Kohta lähden siskon kanssa laulamaan kauneimpia joululauluja, huomenna kaverin kanssa vähän ostoksille ja sitten Vantaan kamarikuoron joulukonserttiin. Sopivasti on viikolle ohjelmaa, mutta ei kiirettä, hyvin ehditään olla vaan.

En ole netin ulottuvilla koko ajan, mutta pari kertaa varmaan käyn meilit lukemassa ja blogia kurkkaamassa. Mukavaa joulun odotusta!