Tiistaina oli tähän asti kevään lämpimin päivä, mittari näytti varjossa n. 15.50 tältä:

63929.jpg


Tässä tytöt kesämekoissaan (yksissä niistä, jokunen on jo kaappiin kertynyt..., Varpu ei halunnut yhteiskuvaan, siitä hieman hapan ilme:

63926.jpg


Tässä Säde koulumekossaan:

63927.jpg


Eilisen päivän satoikin vettä, itse vietin 4.5 tuntia kampaajalla, nyt on taas kivasti väriä päässä. Pohja melko tumma ja paljon vaaleita raitoja, joiden päälle laitettu pinkkiä, oikeastaan väri on enemmänkin viininpunainen, aika tumma siis. Stylisti koitti ehdotella pitempää mallia ja vaaleita hiuksia, mut kun ei oikein nappaa. Ehkä ensi kerralla annan Andylle osittain vapaat kädet.

Tänään kävimme kahden muun rouvan ja meidän pienten lasten kanssa Gymboreessa, joka on kansainvälinen alle 5-vuotiaille lapsille liikunta-, musiikki- ja taidetunteja järjestävä yritys. Opetuskieli on englanti, joten sopii meille mainiosti. Olimme tänään tutustumassa ja ryhmään, olimme taideryhmässä ja pienet taiteilijani Varpu ja Vuokko maalasivat yhdessä seuraavan:

63930.jpg


Sitten oli ohjelmassa puun tekeminen, varsi tehtiin laittamalla väriä käsivarteen ja painamalla se paperiin. Oksat sormiväreillä ja lehtiin oli opettaja liimannut teipit. Ensin Varpun teos:

63946.jpg


Ja tässä Vuokon:

63945.jpg


Ryhmä oli tarkoitettu hieman isommille, mutta luonnonlahjakkuuteni pärjäsivät siellä hienosti. Varpu oli hieman arempi, mutta Vuokko oli kovasti touhussa mukana. Tunnin jälkeen jäimme vielä tekemään sopimusta ja lapset saivat sillä aikaa leikkiä yleisissä tiloissa. Varpu oli kovasti mun lähellä koko ajan, mutta Vuokko juoksenteli ympäriinsä, ihmetteli muita lapsia ja leikki leluilla. Oikein mukava kokemus oli kyllä, vaikka ohjaajan ote oli aika ylipirteän amerikkalainen, mutta niin se varmaan kuuluu ollakin. Lisää taidetta luvassa viikon kuluttua :-)