Kävimme eilen isojen tyttöjen kesken Hangzhoun Safari Park:ssa, koululaisilla oli lomaa eilinen ja tämä päivä. Minä siis Säteen kanssa ja naapuri tyttöjensä kanssa. Emme törmänneet Roselaisiin, mutta muutoin porukkaa oli enemmän kuin keväällä. Meidän paikalle saapuessa ripsi kevyesti, mutta kunnolla alkoi satamaan onneksi vasta loppumatkasta, kastuttiin kyllä jonkin verran. Onneksi oli auto odottamassa eikä tarvinnut alkaa pimeiden taksien kanssa hinnoista tinkaamaan...

Tässä muutama kuva, Säde krokotiilin selässä:

183710.jpg

Säde karhujen luona:

183711.jpg

Tässä eräs mietteliäs asukki, näytti aivan siltä, kun olisi miettinyt vaihtoehtoja sadepäivän varalle. Menisikö päikkäreille? Päivätee? Lukisiko kirjaa?

183713.jpg


Lauantaina olimme Ikeassa ja reissusta on kirjoitettu ainakin täällä, täällä ja täällä. Mitäpä noihin enää lisäämään? Seura oli loistavaa, tavaraa lähti mukaan kiitettävästi, lihapullat ei kovin kummoisia ja Dajmeja sekä salmiakki + mehua ja silliä löytyy joksikin aikaa.

Ulkona on kovin syksyinen ilma, vettä on sadellut enemmän ja vähemmän jo varmaan viikon ajan. Lämpötila on vain n. +20, mikä on Suomessa paljon, mutta tässä kosteudessa tuntuu viileältä. Olemme siis kaivaneet farkut ja pitkähihaiset kaapin perukoilta käyttöön. Jospa sää vielä hetkeksi lämpenisi, eikä tällaista sadetta olisi jatkuvasti.

Huomenna menemme aamusta tutustumaan Jordan's language schooliin eli jos paikka vaikuttaa hyvältä, niin Varpu ja Vuokko alkavat käymään siellä kahtena päivänä viikossa. Siitä huomenna lisää. Torstaina menen koululle, olen tänä vuonna mukana passport-clubissa, missä oppilailta kysellään mm. maiden sijaintia kartalla, kaupunkeja, jokia jne., vapaaehtoiset vanhemmat hoitavat sen kyselyn koululla kerran kuussa. Perjantaina onkin taas Gymboree, lauantaina suomirouvien nice-lauantai eli tiedossa ainakin keilaamista, jalkahoitoa, kahvittelua, illallista ja muutama lasillinen baarissa, mihin sitten kukin haluaakin osallistua.

Tänään on tarkoitus mennä Säteen ja naapureiden kanssa syömään, Säteen kanssa käydään kirjakaupassa ostamassa kirjoja, missä neuvotaan paperintaitteluja, sitten ehkä kampaajalle. Oma pehko kaipaa reilua siistimistä ja Säteenkin hiukset voisi leikata niin ettei ylety suuhun...