Sain viime viikolla pariltakin blogaajalta haasteen, joka kuuluu seuraavasti:

"Ota kuva lähimmästä ikkunasta avautuvasta maisemasta, tai jos olet ulkona, kuvaa bloggausympäristösi. Liitä kuva blogiisi ja kerro, missä yleensä bloggaat (kotona, töissä, kirjastossa, kahvilassa, you get my point) ja onko kuvassa kyseessä normaali bloggausympäristösi. Haasta mukaan haluamasi määrä muita bloggaajia ilmoittamalla haasteesta heidän kommenttilaatikkoihinsa."

Katse työhuoneen ikkunasta oikealle päin:

933641.jpg

Ja vasemmalle:

933653.jpg

Blogaan yleensä aina kotona työpöydän ääressä:

933636.jpg

Sievä pieni läppärini voisi kyllä joskus ulkoillakin, mutta en ole vielä saanut aikaiseksi. Ihana muuten tuo johtoviidakko tuolla pöydän takana...

Napsaisin samalla pari muutakin kuvaa, tässä lentävä lapsemme:

933632.jpg

Ihana tyynyröykkiö toisesta suunnasta:

933634.jpg

Viikko on taas puolessa välissä. Loppuviikon ajan olenkin melkein yksinhuoltaja, mies käy kotona lähinnä nukkumassa ja sitäkin harrastaa aamuyöstä alkaen, ehkä aamupalalla nähdään. Ensi viikolla on Kiina lomalla, tosin Sami töissä, lomailemme vasta joulun jälkeen. 6.-7. lokakuuta olemme Shanghaissa, käymme sillon sunnuntaina formuloissa ihmettelemässä, pienille on jo ostettu Ferrari-paidat, kuvia niistä myöhemmin.

Elämä rullaa, aika menee nopsaan. Tänään kävin erään viime vuoden täällä asuneen expat-puolison kanssa  lounaalla ja kahvilla ja siinähän se päivä menikin. Ei puhettakaan, että aika tulisi pitkäksi, hyvin on puuhaa riittänyt tällekin viikolle ja huominenkin on täyteen buukattu, käyn Säteen koululla passport-clubissa tarroja liimaamassa heti aamusta alkaen, lounaskutsu tuli klo 12 ja klo 14 tulee rouvia tänne sopimaan kalligrafian alkamisesta, jospa saataisiin homma pyörimään loman jälkeen. Jos saisi jossain vaiheessa omaa taidetta seinällekin!

Nyt syömään, sain miehen kerrankin suorastaan ajoissa kotiin!

Ai niin, haastan mukaan Maurelitan ja Hanzun uusilla blogeillaan! Toivottavasti huomaatte tästä, sillä en pääse teidän blogeihin juuri nyt...