Meillä oli alunperin varattu Varpulle huomiseksi aika Shanghaihin lääkärille korvan vuoksi. Eilen illalla kuitenkin vaikutti jo siltä, että korva ei ole parantunut yhtään ab-kuurin aikana, päinvastoin. Märkää tavaraa tulee paljon, Varpu valittaa kipua ja korvalehtikin tuntuu olevan kosketusarka. Yöunille meni ihan mukavasti, mutta sitten jossain vaiheessa alkoi itkeskelemään ja joskus yhdentoista aikoihin illalla päätimme, että lääkäriin mennään tänään. Sami soitti SOS:iin ja pyysi varaamaan jostain ajan, lisäksi sai yhden assareista kiinni, joka pystyi järkkäämään kuljetuksen Shanghaihin ja aamulla kahdeksan aikoihin lähtivät.

Sami soitti 12 aikaan ja sanoi, että olivat yhdellä lääkärillä käyneet, joka oli suositellut menoa korvaspesialistille, joka ilmeisesti on toisessa sairaalassa. Onneksi on siellä nyt kyyti odottamassa ja viemässä.

Tässä on nyt monta stressaavaa juttua päällekkäin, osa ns. itse aiheutettua, mutta jospa viikonloppuun mennessä osa helpottaisi ja ensi viikolla pääsisi suunnittelemaan muuttoa, huonekalujen ostoa ja Samin läksiäisiä, mitkä pitää juhannuspäivänä kiinalaisille työkavereilleen. Hommat ja työkaverit vaihtuvat loman jälkeen.

No, mä lähden Vuokon kanssa päiväkahville jonnekin kahvilaan. Laitan illalla viimeisimpiä tietoja Varpusta. Pitäkäähän peukkuja, että olisi jotain lääkkeillä hoidettavaa eikä mitään isoa ammottavaa reikää tärykalvossa, mitä pitäisi alkaa operoimaan :-(  Nää on näitä hetkiä, kun elämä täällä näyttää ne huonot puolensa, lääkäriin ei tule mentyä aina heti, vaikka syytä ehkä olisikin, turhaan ei viitsi istua 6 tuntia autossa. Joutuu itse leikkimään lääkäriä ja arvioimaan, että onko pakko mennä vai ei.

Erityisterkut kummipojalla ja koko perheelle, jotka ovat päässeet vihdoin kotiin!!!