Eilen lähdimme isolla porukalla Cixi-kaupunkiin ostamaan kiinahuonekaluja. Rahaa oli pois lähtiessä melkein sama summa kun aamulla lähtiessäkin, sillä hinnat olivat tuplaantuneet viime syksystä. Kukaan ei ostanut mitään, yksi ehkä jälkikäteen jotain netin välityksellä. Muut harkitsemme erään saksalaisrouvan kontaktien käyttöä, hän oli teettänyt huomattavasti halvemmalla ja parempilaatuisia huonekaluja. Mulla ei mitään erityistä tarvetta ollutkaan, mutta toki sitä jonkun kaapin voisi vielä hankkia, onpahan sitten jotain huonekaluja joskus tulevaisuudessa Suomen kodissa.

Nyt taas tällä viikolla on vahvistunut olo, että vielä täällä haluaisin neljännen vuoden olla! Elämä täällä maistuu, Säteen koulu menee hyvin ja koulu on kiva! Mulla on paljon omaa aikaa, illat ja viikonloput ei mene kotitöitä tehdessä, meillä on ihana ayi, josta lapsetkin tykkäävät tosi paljon! Miksi lähteä pois, kun täällä on hyvä olla? Paitsi jos ei Samille ole töitä, sitten ehkä pitää lähteä, ei taideta pärjätä, jos ryhdyn ayiksi :-)

Tänään nukuimme pitkään ja kävimme Samin kanssa testaamassa Ding An lu:lle avatun uuden kiinalaisravintolan. Lista oli kiinaksi ja ilman kuvia, mutta Samilla oli oma lista mukana ja osasi siitä tilata. Ruoka oli hyvää ja sikahalpaa! Tilasimme litran Pepsiä, valkosipulikurkkua, munakoisoa, sweet & sour possua (ilman luita) sekä tulista suikaloitua kasvista ja possua, vielä paistettua riisiä. Eli juoma, kaksi liha- ja kaksi kasvisruokaa, sekä riisi ja kaikista jäi varmaan puolet syömättä, yhteensä 5.5 euroa!!! Ja oli hyvää! Jälkkäriksi joimme kaupungin parhaassa kahvilassa (nimi the best coffee in town) lattet ja ne taisi maksaa myös 55 rmb eli 5.5 euroa :-) Oli kyllä myös namia!

Samin coffee latte:

886658.jpg

Ja mun Caramel latte, joka ei ollut liian makea:

886671.jpg

Otin myös salakuvia siinä istuessani, mutta suurin osa epäonnistui liikkuvan kohteen vuoksi. Tässä kuitenkin pari kuvaa pyöristä, joita menee etenkin tuossa omalla kadulla tosi paljon, sedät ostaa pahvia, pulloja yms.

886675.jpg

886679.jpg

Varpu ja Vuokko on olleet pienessä kuumeessa viikonlopun, nyt alkaa vähän nenäkin valumaan, joten eiköhän tuo ihan flunssaa ole ja toivon mukaan pian menee ohi.

Mukavaa sunnuntaita ja alkavaa viikkoa!