Näin lupailee ainakin AccuWeatherin säätiedotus, no onneksi ei tarvitse kauheasti ulkona käydä! Aamulla kevyesti ukkostikin, mutta ei isompaa myräkkää kuitenkaan tullut.

Tänään oli tarkoitus mennä aamupäivällä Roseen kalligrafiaa harrastamaan ja sieltä suoraan salille kuntoilemaan. Varpun ja Vuokon koulukyyti eli varaamamme kuski oli sekaisin ajoista ja loppujen lopuksi odottelimme kyytiä melkein tunnin. Olin takaisin kotona itselleni aamupalaa laittamassa vasta niihin aikoihin, kun olisi pitänyt olla jo Rosessa. En sitten viitsinyt kiirehtiä puolen tunnin vuoksi, juuri aiemmin en olisi paikalle ehtinyt. Taitelemista en niinkään kaipaa, mutta olisi ollut kiva rupatella vähän muiden rouvien kanssa! Ensi viikolla saattaa jäädä myös väliin, riippuen nyt vähän Säteen kunnosta, ehkä hän voi tulla mukaan taiteilemaan tai pötköttelemään sohvalle ja lueskelemaan.

En nyt sitten ole vielä salillekaan lähtenyt. Täytyy tässä hetki kerätä voimia ja lähteä. Ayin kanssa jo eilen sovimme, että hän hakee pienet tänään koulusta, joten sen suhteenkaan ei ole kiirettä takaisin.

Huomenna lähdemme n. 11 aikaan Säteen kanssa Shanghaihin, nopealla junalla taas. Käymme kirjakaupassa, lelukaupassa ja lounaalle, sitten suuntaamme hotelliin ja otamme illan rennosti. Hotellimme on sairaalan suunnalla, mutta ehkä silti pitää n. 30 minuuttia vielä varata matkaan aamulla. Sairaalassa pitää olla klo 8 ja leikkaus on sovittu klo 9. Varmaan antavat esilääkitystä, vaihdetaan sairaalanvaatteisiin ja mitä sitä nyt yleensä ennen leikkausta tehdään. Lauantaista asti ollaan maisteltu mehujäitä ja eilen Säde söi ihan mansikkajäätelöäkin. Ei siitä nyt mitenkään erityisen paljon tykännyt, mutta söi kuitenkin.

Leikkaus ei pelota, enemmän mietin sitä toipumista, että kuinka kipeä Säde on. Säde on talven sairastelujen vuoksi aika hoikkeliini, joten jotain pitäisi syödä, vaikka kurkku olisi kipeäkin. Täytyy toivoa, että antavat kunnon lääkkeet sitten kotihoitoonkin.

Läppärin otan reissuun mukaan, sairaalassa oli ilmainen langaton netti, joten voin blogailla ja surffailla ja ehkä irkkaillakin siellä ollessa. Käyn todennäköisesti leikkauksen aikana hieman kävelyllä ja lounaalla, muun ajan olen sairaalassa. Lauantaina tulee auto + kuski hakemaan aamupäivällä lääkärintarkastuksen jälkeen, siinä vaiheessa on varmaan itselläkin aika väsynyt olo. Vaikka mistäpä sitä tietää, että minkälainen prinsessavuode muakin siellä odottaa :-)

No, koitan raahautua sinne salille, vaikka päiväunetkin maistuisi...