Tänään oli jo neljäs päivä ja ilta ilman Samia ja vielä pitäisi huominen jaksaa, Sami palaa työreissultaan lauantaina iltasella ja jättää nyt formulat väliin, parkanen.

Ihan hyvin on viikko mennyt, mutta kovin pian en haluaisi tätä uusia. Vaikka Sami ehtiikin olla iltaisin vain pari tuntia kotona tyttöjen ollessa hereillä, on hänestä silti apua. Jo se henkinen puoli ettei ole yksin vastuussa kaikesta. Täällä tietysti on vielä sekin, että talossa voi minä hetkenä hyvänsä mennä joku rikki ja yksin on kurjaa alkaa pimeässä etsimään oikeata sulaketaulua ym., mukavaa.

Tänään kävin taas alueen huoltoyhtiön pari tyyppiä katsomassa ilmastointia, mutta eivät osanneet sitä talvikuntoon säätää. Joka tapauksessa täällä on nyt aivan liian kuuma eli jotain kyllä säätivät. Onneksi ulkona alkaa olla jo iltaisin viileämpää kuin sisällä, voi vaikka ikkunoitakin avata, osassa on sellaiset ötökkäverkot ettei pääse jättiheinäsirkat sisälle.

Tässä Sarille ja muillekin kuva tuoksuvasta puusta, mikä tämä on? Näitä on keltaisia ja oransseja ja tuoksu on voimakas, mutta ihan hyvä.

13158.jpg

Tässä kuva kadulta, joka menee talomme ohi.

13159.jpg

Tässä kulman takana oleva katu ja vuorimaisemat.

13160.jpg

Tässä vielä kuva pampuloista leikkipaikalla touhuamassa.

13161.jpg