Nyt ei ole mitään uutta kuvaa tarjolla, mutta halusin kirjoittaa tyttöjen voinnista, kun se varmaan monia läheisiä siellä Suomessa kiinnostaa.

Kaikki tytöt on tervehtymään päin, Säde vähän flunssainen, hänelle antibioottikuuri jatkuu vielä joulun yli.

Varpulla vähän nenä valuu edelleen ja on yskää, mutta ruoka maistuu jo ja tuotokset vaipoissa ihan ok, kuuri päällä myös.

Vuokko rohisee aika paljon ja on vielä jotenkin vähän väsyneen oloinen, mutta selvästi parempi kuitenkin ja ruoka maistuu entiseen malliin, se on tärkeintä. Hänellä on myös antibioottikuuri, joten jospa nuo rohinatkin sillä menisi.

Ostin tänään Varpun ja Vuokon huoneeseen ilmankostuttimen. Jos se on hyvä, niin sitten samanlainen Säteen ja meidänkin makkariin. Vaikka kesällä täällä on tosi kosteata, niin nyt talvella on paljon kuivempaa ja lämmitys tietysti kuivattaa vielä lisää. Säteellä oli viime talvena ilmankostutin omassa huoneessaan ja ei tainnut sen aikana yhtään flunssaa olla, ainut huono puoli siinä oli, että masiina työnsi kumaa ilmaa ja koko huone oli kuin kostea sauna. Tuo ostamani työntää viileää ilmaa ja sen kai pitäisi olla parempi, ei pelkästään siksi ettei huoneesta tule sauna. Toivottavasti tekee yöilmasta edes vähän helpommin hengitettävän.

Nyt taas petiin, kolmas suht pitkä yöuni tekisi hyvää!