Tällä viikolla olen ollut jotenkin poikkeuksellisen paljon menossa. Maanantai alkoi manikyyrillä, edelleen on kynnet sut hienossa kuosissa, timantitkin löytyy joka kynnestä :-) Raaskiiko näistä luopua ollenkaan?!

Mitäs mä tiistaina tein? Taisin käydä salilla, sitten lounalla kaverin kanssa ja vielä jalkahieronnassa. Keskiviikkona oli vika kerta kalligrafiaa, lähinnä juotiin kahvia ja syötiin kakkua :-) Iltapäivällä kävin kampaajalla ja ostamassa Samille synttärisuklaita. Illalla tilattiin Indian kitchenistä ruokaa ja herkuteltiin.

Eilen olin Säteen luokan kanssa Aquariumissa, siellä oli myös toinen ykkösluokka. Olimme siellä useamman tunnin, söimme koululta saadut eväät ja lopuksi kävimme vielä jäätelöllä Dairy Queenissa. Oli mukavaa, mutta en kyllä jaksaisi olla joka päivä ison lapsiryhmän kanssa. Oli taas tosi kivaa nähdä Sädettä kavereiden kanssa, opettajan mukaan Colinin kanssa ovat parhaat kaverukset, eniten touhuavat yhdessä ja sainkin taas ihanan kuvan otettu. Harmi etten ole vielä keksinyt, että miten saa tällä uudella koneella kuvat pienennettyä blogiin sopivaksi. Toisen pojan, Twainin, kanssa Säteellä on kuulema viha-rakkaus-suhde, ovat hyviä kavereita, mutta tappelevat kuulema myös paljon :-)

Tänään kävin taas aamusta salilla, sitten kahville Hanzun kanssa, shoppailua ja vielä hieman shoppailua. Kauan kadoksissa ollut lastenvaateliike löytyi ja kävin tuhlaamassa sinne 32 euroa, sillä sain pienille seitsemät shortsit (osa shortsihameita) ja 5 hihatonta paitaa, ei siis kovin iso kappalehinta tullut! Tuolla tuntuu olevan aina joku ale, pakko mennä parin viikon päästä kurkkaamaan taas valikoimaa.

Niin se kotirouvan aika vaan välillä menee hurjaa vauhtia, niin on mennyt koko tämä vuosi. Me ollaan asuttu täällä pian kaksi vuotta ja huomenna vietetään muiden samaan aikaan tulevien perheiden läksiäisiä, outo juttu. Muutama perhe jää vielä alkusyksyksi, mutta muut katoavat Suomeen vakaan kuukauden sisällä. Vaikka joitain rouvia olen nähnyt viimeisen vuoden aikana todella harvoin, niin silti on aika surullista, että katoavat nyt kokonaan. Osan kanssa ei ehkä olla enää missään tekemisissä, mutta eiköhän ainakin yksi pitempiaikainen ystävyys ole solmittu, ainakin toivon niin. Onneksi tänne kuitenkin tuli viime syksynä muutama perhe, mahdollisesti jatkamme jollain porukalla kalligrafiaa syksyllä, salille löytyy seuraa ja varmaan saadaan muutama nice-lauantaikin pidettyä ensi vuonna. Säteen koululla auttelen jonkin verran varmasti ensi vuonnakin ja muutenkin tässä kaupungin sykkeessä aina riittää puuhaa.

Semmosta. Suomeen tullaan varmaankin maanantaina 16. heinäkuuta ja poistumme tiistaina 7. elokuuta eli n. 3 viikkoa ollaan. Vika viikko ollaan Lohjalla ja sitä ennen pyörähdetään ainakin Pyhämaalla ja Mikkelin suunnalla, muu aika varmaan Hyvinkään kulmilla.

Mukavaa viikonloppua, meillä on huomenna Samin kanssa tiedossa jalkatreeni salilla, voi olla ettei tuon juuri vuoden lisää saanut ukko pääse sunnuntaina ylös sängystä :-)