Säde ja Sami palautui yöllä kahden aikoihin ja tyttö oli nuutunut, mutta ehkä hieman pirteämpi kuitenkin. Nukkumaan mentiin ja melkein puolille päivin Säde nukkui. Varpu oksensi vielä kerran joskus 4-5 aikoihin, mutta tänään päivällä on ollut jo ihan normaali virnuileva itsensä :-)

Säde sai parin päivän antibioottikuurin, mistä ekan pahan makuisen litkusatsin oksensi ulos :-( Muutoin on pysynyt sisällä kaikki vähä, mitä on syönyt. Muutaman pienen mandariinin, pari lusikallista puuroa, muutama rusettipasta, pieni suolakeksi ja pari lasia maitoa. Vielä jotain pientä koitan tarjota ennen automatkaa, jotain sitä pitäisi koittaa kuitenkin syödä, että tuosta piristyisi.

Laukut on pakattu, tässä oikeastaan odotellaan vaan Samin ja auton + kuskin saapumista, sitten kamat kasaan ja kohti Shanghaita. Pienet nukkui aika lyhyet päikkärit, joten varmaan simahtavat autossa jossain vaiheessa, matka vienee noin 3 tuntia.

Laittelen Suomessa postiin Anna hyvän kiertää -meemin juttuja, mutta yksi jäi ensi vuodelle täältä lähetettäväksi eli kiinalaisia merkkejä saa vielä eräs osallistuja hetken odottaa. Koitan hoitaa sen heti ekalla viikolla!

Seuraavan kerran blogaan toivon mukaan Suomesta! Ehkä muutama sana jo sunnuntaina, kun ollaan jonkin aikaa netin saatavilla.

Vanha Suomen numero toimii edelleen, jos tulee jotain asiaa. Samoin Samilla viime kesänä hankittu numero.

Ai niin, joulukorttipolitiikasta vielä. Päätimme olla tänä vuonna laittamatta joulukortteja, ei aika eikä energia riittänyt niiden työstämiseen tässä joulun alla. Lahjoitamme jossain vaiheessa 100 euroa jonnekin hyvään tarkoitukseen, vinkkejä otetaan vastaan! Ensi viikolla tulee kuitenkin varmaan jonkinlainen joulutervehdys meidän perheeltä tänne blogiin!