Perjantaina juhlimme neitien syntymäpäiviä. Sädettä, Varpua ja Vuokkoa tuli juhlimaan iso kasa suomalaisia, vilskettä taisi riittää melkein kymmeneen asti. Kiitos vieraille, oli oikein mukavaa!

Eilinen menikin sitten ihan vaan rennosti ottaen, Samin kanssa kävimme Hootersissa aamiaisella/lounaalla ja sen jälkeen jalkahieronnassa. Sitten vielä Carressa kaupassa ja loppuilta meni ihan kotosalla. Söimme illalla uusia perunoita, fetasalaattia ja Carresta löytämiämme eineslihapullia. Hormel valmistaa hyvin Ikean lihapullien tyyppisiä kumipullia, maku oli ihan ok, löytyy nakkien läheltä.

Varpun ja Vuokon nukkumaan menon jälkeen katsoimme Säteen kanssa Mr Beanin uusimman elokuvan, oli ihan viihdyttävä ja oli hauskaa katsoa sitä "isojen kesken".

Tänään kaunistauduimme Säteen kanssa päivällä, Säteen hiuksista leikattiin useampi sentti pois ja lisäksi kävimme laittamassa kynnet. Säde sai kynsiinsä mansikoita hopeahilein koristeltuna ja mulla on kirkkaalla pohjalla mustia kiekuroita sydämen kera.

Sitten juhlimaan! Kävimme Rosessa  juomassa kahvia ja syömässä herkullisia leipomuksia, päivänsankari puhalsi 2 kynttilää kakun päältä. Oli herkkua, kiitos!!! Tiettävästi vain yksi lentokone meni rikki, olisi kyllä V-energialla saattanut enemmänkin tavaraa korjauskuntoon mennä, siihen malliin tytöt touhusivat. Laittakaahan lasku tulemaan :-)

Salilla en käynyt koko viikkona, jotenkin ollut niin kamalan väsynyt. Ensi viikolla koitan käväistä ainakin lyhyesti, en kyllä jaksa siellä kauheasti treenailla, jos ei ilmastointilaite yhtään kovemmalla ole. Ei ole kiva treenata, jos paita on märkä jo 5 minuutin fillaroinnin jälkeen, happi loppuu melkein samantien kun saliin sisään astuu.

Reilun viikon kuluttua on tiedossa reilun viikon yh-äiteys ja täytyy tunnustaa etten ole kovin innostunut asiasta :-(  Mutta ehkä sitten juhannuksena syön Kismettejä ja missä-x:siä!