Tämä viikko oli jotenkin poikkeuksellisen aktiivinen, joka päivä on tullut touhuttua aika paljon kaikenlaista. Varpun ja Vuokon koulu on kiinni enteroviruksen jylläämisen vuoksi, mikä on hyvä, emme vieneet tyttöjä sinne viime viikollakaan, eikä varmasti vielä ensi viikollakaan, vaikka auki olisikin, odotellaan, että tilanne rauhoittuu kokonaan.

Maanantai
  • Uusi naapuri halusi käydä tutustumassa kuntosaliin, joten kävelimme sinne, treenasimme, kävimme Mayassa salaatilla ja kävelimme takaisin kotiin, aikaa taisi mennä n. 5 tuntia.
Tiistai
  • Aamulla heti kalligrafia, sieltä Jamaica Coffee Shoppiin lounaalle ja toisen naapurin kanssa krääsikselle, kotona vasta joskus neljän jälkeen.
Keskiviikko
  • Lounastreffit Samin kanssa lähikiinalaisessa, jonka jälkeen asuntoesittelyä. Kävimme katsomassa 5 asuntoa, mistä 3 vikaa oli meille mieleisessä paikassa eli Säteen koulua vastapäätä. Sinne pääsemme toivon mukaan uudestaan ensi viikolla. Asunnoista puuttuivat kokonaan kulta ja kimallus, mikä tekikin siitä heti kotoisamman :-) Meille taitaa riittää tämä kiinahienostelu, uusi koti saisi olla yksinkertainen ja ihan tavallinen. Tuossa kohteessa isoa plussaa oli lasten leikkipaikka ja uima-allas. Asuntonäytöstä menin suoraan koululle ja sieltä lähdettiin talleille, kiitos seurasta Jaana ja Mimmu!
Torstai
  • Ekana aamulla Anskun salonkiin kulmien ja ripsien värjäämiseen (Kiitti!), sieltä Metroon, kamat kotiin ja lounas Sushi-baarissa. Käväisin vielä Intimen lastenpuolella muiden jatkaessa jäätelölle. Postilaatikossa odotti Kotikatu-paketti Suomesta, joten iltapäivä kuluikin enemmän ja vähemmän sen parissa :-)
Perjantai  
  • Kello ei ole vielä yhdeksää, Säde lähti jo kouluun (bussi lähtee 7:18) ja Sami töihin. Säteellä on retkipäivä ja noukin hänet parin tunnin kuluttua lounaalle ja kenkäostoksille. Kahden aikoihin lähdemme Xi'aniin, missä huomenna tarkoitus käydä moikkaamassa terracotta-sotilaita ja sunnuntaina kotiin.
Laittaisin kuvia, mutta eivät halua näkyä, joten uusi yritys ensi viikolla. Tällä kertaa jätän koneen kotiin, ei pääse lomalle mukaan.

Oikein mukavaa viikonloppua kaikille! Superterkut Kolumbiaan, olette ajatuksissa melkein koko ajan! Synttärionnittelut lauantaina juhliville eli Minnalle Vantaalle ja Katille Espooseen!