Sain tänään vihdoin sen läppärin, kyllähän sitä jo olinkin odottanut 8-) Tässä nyt tutustun tyyppiin ja kohtalaisesti tämä yhteiselon alku on sujunut. Se on tod. outoa, että tässä on windows. Meillä on ollut linux käyttiksenä jo useamman vuoden, 5 vuotta kai ainakin ja vaikka se linukka ei nyt ihan täydellisesti aina pelitäkään, niin on siinäkin puolensa. Mutta kai tähänkin tottuu, vaikka toivottavasti sen linuxinkin tähän rinnalle jossain vaiheessa saan. IE on joka tapauksessa vaihtunut jo Firefoxiin ja meiliohjelmakin on Thunderbird tms., ircciohjelmaksi olisi ottanut x-chatin, mutta se maksaa kuukauden käytön jälkeen jotain ja mIrc on ilmainen, joten siihen päin kallistuu. Kovin oudolta kyllä sekin tuntui.

Niin, kone on siis Fujitsu-Siemensin Amilo 1300-L, tekniset tiedot löytynee jostain päin nettiä, ehkä jopa miehen blogista. Kovin tuntuu isolta, kun näyttö on niin iso, mutta toisaalta pienihän tämä on, jos vertaa tuollaiseen perinteiseen koneeseen perusmonitoreineen.

Pitää tässä mahdollisimman pian siirtää vanhalta koneelta kaikki oleellinen tähän ja siirtyä kokonaan tätä käyttämään. Saadaan tuo kone myytyä pois ja tilaa pöydälle, siihen voisi tuoda vaikka ylhäältä esikoisen wintoosa-koneen, jolla pelailee joskus romppuja. Tai sitten esikoinen voisi pelata tällä, täytyy miettiä.

No joo, tällaisia nörttimäisiä aatoksia näin alkuyöstä. Huomenna on kauan odotettu vapaapäivä, vielä ei ole ihan selvät sävelet, mitä teen, mutta varmaan tuossa klo 14-15 aikoihin lähden Helsinkiin, käyn vähän kaupoissa, syömässä tai kahvilla ja sitten sinne konserttiin. Konsertin jälkeen pikapikaa kotiin katsomaan Euroviisuja 8-) Esikoinen menee huomenna kummiensa eli mun siskon ja hänen miehensä kanssa Helsingin kaupunginteatteriin katsomaan Katto Kassista ja hän palautuu kotiin vasta sunnuntaina.

Mies tuossa kuuntelee Teräsbetonia, annoin tänään etukäteen maanantain synttärilahjan eli Teräsbetonin sekä Timo Rautiaisen ja trio niskalaukauksen cd:t, hyvin kuuluu, vaikka kuuntelee kuulokkeilla. Toi Teräsbetoni ei taida muhun oikein upota, mutta Timo ja trio ehkä.

Nyt unille, että jaksaa huomenna ottaa relasti.