Palasimme eilen kotiin ja arki jatkui taas normaalisti. Täällä oli satanut ilmeisesti koko viikon ja koti olikin todella viileän ja kostean oloinen. Ilmastointilaite on kesäsäädöissä eli sieltä saa vaan viileätä ilmaa ja nyt olisi kaivannut jo vähän lämmintäkin. Sängyt olivat ihan kostean tuntuiset, tuli ihan mökkifiilis, hassua.

Jottei arki nyt liian ruususesti alkaisi, niin aamulla meni kaasuhella rikki. Meillähän on nyt ollut mikro jo reilun kaksi viikkoa rikki, kun alkoi savua puskemaan räppänöistä ja edelleen odotamme, että joku korjaaja tulee tsekkamaan, voiko sen  korjata. Tämä siis talon omistajan pyynnöstä, jos homma meistä olisi kiinni, olisi joku halpa mikro jo löytänyt tiensä meille. Mutta tähän aamuun, Sami meinasi paistaa munia ja pekonia pannulla, mutta letkut vuotikin ihan totaalisesti ja hieno lieska vaan tuli hellasta, yhtä isoa kaasuhellaa siis... Soitimme neiti E:lle, joka oli tänään töissä ja hän soitti paikalle miehet tuolta "huoltoyhtiöstä". Insinöörit tulivat paikalle ja totesivat, että rikki on, eikä saa käyttää. Neiti E:ltä saimme myöhemmin tiedon, että omistajan serkku tulee taas maanantaina ja hän sitten päättää, mitä uunille ja hellalle tehdään. Onneksi meillä on sentään vielä riisikeitin ja uuni, vaikka on ruoan valmistaminen ja lämmittäminen nyt jotenkin kohtuuttoman hankalaa, pian pitäisi vähintään mikro saada!

Säde kävi tänään kampaajalla, kun ensi viikolla on koulussa valokuvaus. Tässä uudet hiukset:

12690.jpg

Samalla reissulla Vuokko pääsi kampaajatyttöjen syliin ja hyvin viihtyi. Taustalla poika, joka leikkasi Säteen hiukset.

12691.jpg

Mulla olisi tarkoitus mennä maanantaina kampaajalle, ihan väriäkin ajattelin laittaa. Laitan sitten kuvia näytille, tiedän, että niitä odotetaan 8-)

Kuuntelenpa muuten juuri Pohjannaula-bändiä, jotenkin täällä tulee kuunneltua suomalaisia bändejä aika paljon. No Rajatonta toki, sitten olen kuunnellut Laura Sippolaa, Vantaan kamarikuoron Marian virttä, Eppuja jne., ihan niin laaja ei musiikkimakuni ole, kun armaan mieheni Samin, mutta ehkä parempi näin. Teräsbetonia ei tähän iPodiin ladata!

Kiitos taas kommenteista, kiva, että uusia lukijoita tulee!