Kävimme tänään koko perheen voimin katsastamassa Hangzhoun uusimman länkkäripaikan elin Décathlonin, urheilu- ja vapaa-ajan kaupan. Mopo lähti melkein käsistä, Samin mielestä ehkä lähtikin ;-) ja mukaan lähti paljon vaatetta etenkin perheen pienimmille. Säteelle sieltä olisi voinut ostaa vaikka kaikki mahdollisesti mallit, mutta en sitten kuitenkaan viitsinyt. Useampi asu kuitenkin mukaan lähti ja yhdet lenkkarit, jos Suomessa vaikka olisi sellaisille käyttöä. Lisäksi perheen kolme isointa osti kengät, maksaja jopa kahdet. Pyöriäkin vähän katseltiin, pitää mennä joskus ajan kanssa uudestaan. 50 eurolla olisi kuitenkin irronnut ihan hyvän oloinen pyörä ja 100 eurolla olisi saanut jo melkein minkä vaan. En usko, että tuota kalliimpaa kannattaa edes ostaa, kun täällä tuntuu pyörävarkaudet olevan aika yleisiä.

Kävimme pikaisesti vieressä olevassa Auchan-tavaratalossa ruokaostoksilla ja vielä KFC:stä hampurilaiset mukaan kotiin syötäväksi. Matkat oli pienten kanssa tuskaan, eivät oikein paikoillaan meinaa malttaa olla. Pitäisi alkuviikosta käydä ostamassa turvaistuimet, joissa voisivat istua, kun torstaina mennään Shanghaihin. Periaatteessa istuimet voisi raahata Suomeenkin ja näin olisi turvaistuinongelma ratkennut, mutta toisaalta tavaraa on muutenkin aika paljon... Täytyy miettiä.

Tänään illalla käydään tuossa melkein naapurissa erään lähtevän expatin läksiäisissä. Porukka on vähentynyt paljon, kun puolet Rosesta lähti jo tänään Shanghaihin, huomenna on heillä lento Suomeen. Toivon mukaan uima-allas aukeaa lähiaikana, päästäisiin päivisin uimaa. Ja onhan meillä Säteen kanssa suunnitelmissa ainakin Silkki-museo (siellä oli niitä ihania silkkimatoja), sitten Aquarium ja ehkä Safari-park. Jos ei uima-allas aukea, niin muutama muukin hyvä paikka on tiedossa, sinne sitten uiskentelemaan. Ayi on meillä nyt vähän enemmän, joten päästään Säteen kanssa kahdestaankin ihan hyvin menemään. Tuliaisia tietysti pitää ostaa matkalaukut täyteen!

Tuolla vasemmalla <--- on linkki Myytäviä kestovaippoja -sivulle, sieltä voi kurkkia, mitä olisin myymässä. Myynnissä myös kaksi Patapum-kantoreppua, pienempää mallia. Kuljetus Suomeen n. 3 viikon kuluttua sillä varauksella, että matkalaukkuun mahtuu.