Nyt sitten olemme muuttamassa viimeistään sunnuntaina, mutta mahdollisesti jo huomenna. Jos blogaukseen tulee tauko, niin se johtuu sitten siitä ettei kämpässä välttämättä heti toimi netti. Toivottavasti pian kuitenkin! Huomenna mennään viemään tavaroita sinne ja ilmeisesti kirjoitetaan vuokrasopimus. Kovasti siellä oli yhden suomalaisrouvan mukaan tänään hyörinää ollut, ikkunoita oli pesty ym., kiva mennä puhtaaseen kotiin! On kyllä tosi kiva päästä muuttamaan ennen Säteen koulun alkua, joka alkaa siis aiemmasta ilmoituksesta poiketen keskiviikkona, ei torstaina.

Tässä muutama kuva:

Ensin Varpu ja Vuokko hienoissa uusissa hatuissaan. Olipa vaikea löytyy täältä hattuja pienille, mutta tuollaiset söpöt lierihatut löytyi.

7562.jpg

Sitten kuva sisaruksista, vasemmalta päin Varpu, Vuokko ja Säde sekä pandat Pinda ja Panda. Nämä kaksi kuvaa on otettu keskiviikkona, kun oli kovin helteinen aamu.

7564.jpg

Kävimme tänään aamulla kampaajalla, siis Säde kävi. Amisviiksinen (hyi mua!) poika leikkasi tosi tarkasti ja kauan ja homma hiustenpesun kanssa maksoi 20 remppaa eli 2 euroa... Ei ole kummonen tuntipalkka.

7563.jpg

Tässä vielä kuva Varpusta, joka joutui kampaajatyttösten käsiin. Viihtyi kyllä hyvin, kun sai olla koko ajan jonkun sylissä.

7565.jpg

Tänään on selkeästi viileämpi päivä, välillä on vähän ripsinytkin. Varmasti alle 30 astetta ja se tuntuu tuon 40 asteen jälkeen melkein viileältä. Ihan narutopeissa tuolla ei nyt tarkene, jännä juttu.