Ekat löytyi tänään Säteen nielusta, kun sinne kurkkasin. Tyttö on syönyt kaksi ab-kuuria parin viikon aikana, yskä on kevyesti helpottanut, mutta kun yskänpuuska iskee, niin tuntuu, että tyttö tukehtuu. Päätin sitten kurkata suuhun ja ihmettelen kyllä, että miten tuo pystyy hengittämään! Nielurisat on ihan mielettömän isot ja turvonneet, pinnoiltaan sellaiset jännän raidallisen, ei tasaiset. Todella isot, mitään muuta ei nielussa näkynyt, kun nuo mielettömät pallukat... Joten Sami soitti SOS:iin ja saimme keskiviikoksi Shanghaihin ajan lääkärille, menemme aamulla junalla ja tulemme illalla takaisin, minä ja Säde. Jospa noihin jotain helpotusta saisi ja jos leikkaamista ehdottavat, niin siihen ryhdytään joskus loman jälkeen, parempi nuo on pois suusta saada! Multa leikattiin -96, jolloin olin 22v ja oli kyllä se toipuminen ihan mielettömän kamala kokemus, luulen, että lapsena toipuminen olisi nopeampaa. Kirjoittelen sitten keskiviikkona, että mitä lääkäri sanoi.

Illalla olimme lammasravintolassa syömässä, paikka, missä on ruokalistalla paljon lammasta, toki vähän jotain muutakin. Meitä oli 14 henkeä, joista 5 lasta. Ruoka oli herkullista ja sitä oli paljon! Tuonne voisi ehdottomasti mennä uudestaankin! Kiitos myös hyvästä seurasta mukana olijoille!

Nyt odotellaan vielä kiinahuonekaluja saapuviksi. Puolisen tuntia sitten saapui kuorma Roseen ja sieltä pitäisi tulla sitten vielä meidän tavarat tänne. Alunperin ne piti tulla 2vk sitten, sitten perjantaina, eilen ja nyt vihdoin tänään ne on täällä! Laittelen kuvia uusista huonekaluista, kunhan ne saamme.

Viikon päästä ollaan jo Vietnamissa. Koska lentomme on Ho Chi Minh Cityssä vasta 21:50, niin olemme resortissa vasta joskus puolen yön jälkeen. Ollaanpahan sitten heti ekana aamuna jo aamupalan jälkeen uima-altaalla!

Nyt kurkkimaan ikkunoista, että jos ne huonekalut kohta tulisi...

Edit: joo, tulihan ne huonekalut niin kuin pitikin, paitsi että se musta kaappi oli edelleen musta eikä punainen niin kuin sovittiin ja mikä tilattiin ja mistä maksettiin. No, nätti on tuokin, joten emme taida jaksaa alkaa siitä tappelemaan ja maksamaan uudestaan kuljetusmaksuja... Huomenna ehkä muutama kuva.