Tiistaina kävimme ensin aamulla uimassa hotellin uima-altaalla, hauskaa oli! Pikkaset kelluivat renkaidensa kanssa ja potkivat oikeaoppisesti vauhtia :-) Olimme melkein koko ajan altaalla yksin, osan ajasta oli pieni poika isänsä kanssa, joten oli mukavan rauhallista.

Kun oli uitu, treffasimme ayin ja lähdimme etsimään lounaspaikkaa. Lonely Planet kertoi läheisellä ostarilla olevan Tony Roma's -niminen ravintola, missä kävimme Singaporessa ja sinne olisimme nytkin menneet. Ei kuitenkaan ravintolaa löytynyt, joten tyydyimme Thaimaalaiseen, joka ei kyllä ollut kovin huippu, vatsat kuitenkin täyttyi.

Sitten kohti Taivaallisen rauhan aukiota. Hotelli oli hyvin kävelymatkan päässä, kuuma oli, joten vettä kului. Aukio oli aukio, ei mitään ihmeellistä, tässä muutama kuva kuitenkin:

1524343.jpg

1524385.jpg

1524403.jpg

Pakolliset poseerauskuvat:

1524367.jpg

1524397.jpg

1524355.jpg

Tämän sedän näimme, oli selkeästi eksyksissä. Jossain vaiheessa huomasimme, että vartijat melko kovin ottein repivät hänen vaatteitaan ja totesin, että mennään pois, en halua nähdä enempää :-( Ilmeisesti oli väärissa vaatteissa väärässä paikassa.

1524374.jpg

Paluumatka taas Romana ice-cream factoryn kautta, Samikin sitä jo kehui. Mielettömän hyvää jäätelöä, eikä edes kovin kallista.

Taisimme käydä taas kirjakaupassa, Säteelle lisää kirjoja. Ajoissa nukkumaan, tiedossa oli Kieletty kaupunki seuraavan päivän ohjelmaksi ja siitä kuvia huomenna!