Tänään olimme äitienpäivälounalla hotelli Hyattissa, seurana myös toinen suomalaisperhe ja oli mukavaa! Ruokaa oli riittävästi ja kaikki taisimme saada vatsamme täyteen. Ruoan jälkeen köpöttelimme oman porukan kanssa järven rantatietä pitkin erääseen tavarataloon etsimään minulle sormusta, mutta ei sopivaa löytynyt. Hieman on kiinalainen tyyli sellaista pääsiäismunatyylistä, toki joitain ihan nättejäkin oli, mutta aika paljon sellaisia todella isokivisiä/kukkaisia keltaisen värisiä kultasormuksia. Noh, jatkamme etsintää. Säde sai jojon ja lohdutti minua, kun en mitään saanut, että saan lainata sitä :-)

Huomenna lähden taas junalla kohti Shanghaita. Olen yön hotellissa ja tiistaina heti aamulla klo 9 sairaalaan, ensin fysioterapiaan, sitten toivottavasti se magneettikuvaus kiinasairaalassa ja lopuksi vielä lääkärin tapaaminen, missä selvinnee, että tarviiko jalka operoida. Polvi on nyt pääsääntöisesti ollut ihan hyvä, mutta terve se ei ole vieläkään, rasituksesta alkaa särkemään ja yhtään en voi sen päällä istua, sattuu heti. Riittävästi kun kävelee, alkaa tuntumaan turvotusta ja paineen tunnetta.

Oikein mukavaa äitienpäivää kaikille! Erityisterveiset äideille/mummoille Hyvinkäälle, Kiuruvedelle ja Pyhämaalle! Toivottavasti valokuvat ovat tulleet perille!