Kävin tänään päivällä nopsasti Carressa kaupassa ja kotiin tultuani huomasin, että terassin pöydällä odottaa pari postin pakettikorttia. Kun Säde oli tullut koulusta, lähdin pikaisesti käväisemään postissa.

Postiin menemisessä on ärsyttävää se, että taksikuskit eivät halua ymmärtää, että mihin olen menossa, minähän toki annan selkeät ohjeet selkeällä kiinan kielellä :-) Sanon, että Qiutao lu ja kerron kiinaksi, että postiin. Yleensä kuskit alkaavat sitten solkkaamaan kiinaksi jotain, mihin vastaan, että en ymmärrä, näytän postin lappua, mikä on painettu lappu, missä pari leimaa, kaikki tietysti kiinaksi. Jotkut kuskit lukevat yhdestä leimasta postin osoitteen ja toiset pyörittelevät päätään. Yleensä en anna periksi, hoen kadun osoitetta ja sanon kiinaksi, että suoraan vaan. Toiset kuskit tyytyvät kohtaloonsa ja alkavat ajaa, toiset mumisevat ja suorastaan tiuskivat koko ajan jotain, mutta perille olen aina päässyt. Tänään kuski halusi jäädä odottamaan postissa käynnin ajaksi ja sehän sopi, ei tarvinnut alkaa hauskuttamaan uutta kuskia kotiosoitteella, sekään kun ei aina mene ihan ekalla ja välillä viidennelläkään sanomalla perille...

No joo, postissa odotti siis kaksi pakettia. Toinen oli viime maanantaina lähetetty Vaippakeijun paketti, jossa pienille typsyille oli uikkarit ja uimatossut, lisäksi Säteen babybornille kaksi pikkuruista kestovaippaa. Toinen paketti olikin sitten ihan yllärijuttu, Rajamäen suunnalta tuli kaikille tytöille villasukat, kiitos, kiitos :-) Kirjekin oli mukana, vielä isompi kiitos :-) Lupaan koittaa jotain harakanvarpaita laittaa itsekin  sinne! Tässä tytöt jalassaan uudet uimatossut (jotka on siis kätsyt jossain hiekkarannalla) sekä käsissään (tietenkin!) uudet villasukat:

30200.jpg

Sami soitti äsken sos:iin ja nyt koittavat saada meille lauantaiksi aikaa jonnekin Shanghain länkkärilääkärille, samalla käydään sitten äänestämässäkin.