Jospa sitä taas muutaman rivin kirjoittaisi, kun huhu kertoi, että tätä käy joku joskus lukemassakin. Kiva juttu, vaikka enemmän tämä sellainen omien ajatusten pallomeri on vai olisko pomppulinna?

Kotiäidin päivät on pitkiä edelleen, kovasti olen lomaa suunnitellut, mutta sitä ei meinaa raaskia perheen rahoja tuhlata omaan nautintoon. Olen kuitenkin ihan vakavissani miettinyt jotain 1-2 yön lomaa jossain Tampereella tms. kohtalaisen lähellä olevassa kaupungissa. Kaksi yötä olisi siitä kiva, että saisi oikeasti nukkua pitkään, hotellihuone kun pitää luovuttaa klo 12 aikaan, niin mulle voisi melkein tulla kiire. Voisi ihan itsekseen käydä vähän kävelyllä, ostoksilla, jopa elokuvissa. Käydä syömässä, katsella hotellissa telkkaa ja olla ihan itsekseen.

Kyllähän mies antaa mun yleensä viikonloppuisin nukkua aamulla pitkään. Mutta kun se uni ei ole se suurin juttu, miksi lomaa kaipaan. Ei mulla oikeastaan univelkaa ole, väsymys ei ole fyysistä, enemmän henkistä. Tällä hetkellä tuntuu rankalta, kun koko koti kaatuu mun päälle, pyykkivuori kasvaa ja villakoirista ei puhutakaan. Kaipaisin lomaa arjesta, iltasadun lukemisesta, vaipan vaihdosta, vauvan syöttämisestä, pyykin pesusta ym....

Ahistaa, kun pitää aina valittaa... Onhan sitä elämässä iloisiakin asioita. Vauvojen ja esikoisen kanssa on useimmiten tosi kivaa. Vauvathan touhuaa nykyään tosi pitkään lattialla tyytyväisinä, siis aamulla ja päivällä, illat menee usein vähän kitisten. Toinee treenaa kovasti nousemista ja toinen tyytyy konttaamaan ja tutkimaan löytyisikö vielä joku kivi, minkä laittaa suuhun. Välillä nauraa rätkättävät toisilleen tai itselleen, murisevat ja ärisevät. Suloisia otuksia.

Esikoinen taas säännöllisesti jaksaa hämmästyttää kypsyydellään. Sitä ei oikein aina tajua, että tuo tyttö on jo iso, melkein koululainen. Onhan se vielä pieni ja joissain asioissa niin kovin lapsellinen, mutta toisaalta taas niitä ison tytön juttuja on jo paljon. Välillä huudetaan ja ovet paukkuu, mutta sehän kuuluu asiaan.

Sitten Kiina. Kuten myydään ja annetaan -sivulta huomaa, aika kivasti on tavara käynyt kaupan. Lisää sinne listataan sitä mukaa, kun muistetaan, että "ai niin, meillä on toikin". Kaikkea pikkusälää on tietysti kamalasti, täytyy niitäkin alkaa vähitellen katsomaan. Lähinnä tämä on nyt tällaista käytännönjärjestelyjen hoitamista. Kyllä sitä edelleen aika usein jää miettimään, että me tosiaan ollaan muuttamassa Kiinaan...

Hauskaa vappua vaan! Meillä juhlitaan nelistään, kun esikoinen lähtee poikakaverin ja tämän äidin kanssa mökille 8-) Meistä neljästä ekat sammuu varmaan jo klo 21 aikoihin ja tää äiti vetää pään täyteen kaupan simaa, huh!