Löysin eilen Poikamiesboxista linkin sukupuolitestiin ja tulos ei oikeastaan ollut edes kamalan yllättävä, jotain vastaavaa olen saanut jostain testistä aikaisemminkin tulokseksi: 

Vaihtoehdoista nainen, mies, androgyyni ja sukupuolineutraali,

SINÄ OLET SUKUPUOLINEUTRAALI

Kuvauksesi:
Olet sukupuolineutraali eli sukupuolisesti sitoutumaton. Et pidä meteliä sukupuolesta, etkä tuo omaa sukupuoltasi mitenkään erityisesti esille. Persoonaasi ei hallitse eikä määritä vahvasti sen enempää mieheys kuin naiseuskaan Sukupuoleen liittyvässä itseilmaisussa olet melko pidättyväinen - jopa sukupuolipihtailija. Tiedostat sukupuolijärjestelmän olemassaolon ja otat siihen mielellään etäisyyttä ja toimit yksilöllisesti, etkä sukupuolimäärittyneesti. Et aina ymmärrä, miksi monet muut ihmiset pitävät sukupuolesta niin kovasti meteliä ja antavat sukupuolensa ohjailla toimintaansa.

Olet hyvin vahvasti sitoutumaton kumpaankaan sukupuoleen- jopa sukupuolipakoilija.

No, jottei hömppä tähän loppuisi, niin kävin vielä tekemässä W.i.t.c.h.-lehden sivuilla pari testiä. Toisessa voi laittaa oman ja ihastuksensa nimen ja testi kertoo, kuinka hyvin sovimme yhteen. Laitoin tietenkin sinne toiseksi nimeksi Samin <3 <3 <3 (noi on syrämmiä) ja tulokseksi tuli:

76%. Sovitte lähes täydellisesti yhteen. Tästä voi kehittyä jotakin todella kaunista!

Sitten vielä saman sivuston horoskooppi-testi, kuinka meidän horoskoopit sopii yhteen:

Koska tunteellinen rapu hillitsee kaksosen vilkkautta, tämän parin liitosta tulee yleensä suhteellisen tasapainoinen.

Semmosta tänään, aurinkoiset syysssäät varmaan pehmentäneet aivot tai jotain... Ulos aurinkoon, tosin ayi taisi kadota Varpun ja Vuokon kanssa jo ulos, lähtivät kävelylle. Ehkä ne kohta palaa, niin saan päivän hiekkalaatikko-kiintiön täyteen.