Sami lähti aamulla ja iltapäivällä tuli tekstiviesti, että melkein on perillä. Hirmuisen pitkä matkustusaika, kun kohteeseen on linnuntietä n. 600 km ja lentokoneella kuitenkin meni suurimman osan matkasta. Mutta Kiina on Kiina ja joka paikkaan ei pääse helposti.

Meillä meni päivä ihan mukavasti. Herätin Säteen aamulla ja tosi reippaasti hoiti aamutoimet ja istui odottamaan, että toisen suomalaisperheen isä tulee häntä hakemaan. Itse menin vielä hetkeksi sänkyyn köllöttelemään, mutta aika pian Varpu ja Vuokko heräsivät. Kävimme hiekkalaatikolla, missä oli pari muutakin suomalaisrouvaa lastensa kanssa ja sitten tulimme kotiin syömään. Typsyt nukkui päikkärit, haettiin Säde bussilta, syötiin, touhuttiin ja kuuden aikaan olivat jo niin väsyneitä, että laitoin yöunille. Sädekin meni jo ennen yhdeksää eli ei suurempia kriisejä tänään kohdattu.

Serkkupoika haki aamulla sekä kaasuhellan että mikroaaltouunin ja hellan toi iltapäivällä takaisin, mikrosta ei tietoa. Täytyy odotella loppuviikkoon ja alkaa sitten ahdistelemaan neiti E:tä, jos ei ala mikroa kuulumaan. Ilmastointilaitettakin piti tänään tulla erään ayin katsomaan, mutta ei ilmeisesti olisikaan osannut sitä käyttää ja toisaalta nyt on taas sen verran lämmintä ettei lämmitystä tarvita. On oikeastaan ihan Suomen kesäsäät, todella mukavaa.

Nyt aion olla fiksu ja painua sänkyyn lukemaan ja nukkumaan. Tällä viikolla on varmasti hyvät yöunet tarpeen, kun joutuu aamuisin heräämään normaalia aikaisemmin ja viikonloppunakaan ei ole tiedossa pitempiä yöunia.

Aleksille nimpparionnittelut!