Sami lähtee huomenna vajaaksi viikoksi Taiwaniin, näillä näkymin on tulossa perjantaina kotiin, jotta voi taas lauantaina lähteä Shanghaihin katsomaan formuloita. Ei kuulosta kovin kivalta, mutta ei voi mitään, aina ei voi voittaa tai jotain... Formulat on sovittu jo aikaa sitten ja ihan ansaittu reissu tuo tuolle poloiselle raatajalle on, harmi vaan, että tuli tällainen ylimääräisen työreissu vielä tähän päälle. Täytyy toivoa, että ehtii sitten jossain vaiheessa pitämään jotain pidennettyä viikonloppua ja päästään koko porukka Shanghaihin.

Huomenna tulee serkkupoika ja toivon todella, että huomenna illalla meillä on toimiva kaasuhella ja mikroaaltouuni. Tänään tehtiin uuniruokaa ja kaveriksi riisikeittimellä riisiä, mutta ei joka päivä jaksaisi uunia lämmittää ja siinä ruokaa yhdeksi päiväksi tehdä.

Kivasti täällä turvaverkkoa on suomalaisten kesken. Säde on aina aamuisin ollut erään perheen luona hetken aikaa, kun Sami lähtee hieman ennen koulubussin tuloa töihin ja on vienyt Säteen sinne aina matkalla. Nyt kun Sami lähtee reissuun, tarjoutui perheen isä hakemaan Säteen aina aamuisin. Helpottaa kyllä kovasti, kun muuten joutuisin joko herättämään Varpun ja Vuokon  tai sitten joutuisin jättämään heidät yksin hetkeksi, mitä en mielellään tee. Olen myös saanut tarjouksia, että voin pyytää hakemaan ruokaa ravintolasta tai tuottaa ruokaa kaupasta, on tulossa seuraa jne., ja suurin osa ei edes tiedä vielä, että jään yksin (okei, nelisin) ja apua siis todennäköisesti tarjotaan vielä enemmänkin.

Mutta nyt painun unille, että jaksan herättää Säteen aamulla ja laittaa koulukuntoon. Vielä hetki kirjaa ja vaikka tätä ihanaa Rajatonta ennen unta. Luinpa Rajattoman sivuilta, että ovat studiossa levyä tekemässä kaiken muun kiireen keskellä, jospa ensi keväänä vaikka olisi taas uutta Rajatonta tiedossa. Olisipa vielä kesällä Suomi-loman aikana jotain keikkojakin, aah, se olisi ihQ 8-)