Mies eilen jo kirjoittikin meidän (yrjö)äitienpäivästä. En saanut siis aamupalaa vuoteeseen, johtui kuulema siitä, että en nukkunut omassa sängyssä vaan alakerrassa lattialla valvoen esikoisen oloa. Mies vastaavasti nukkui sängyssä valvoen vauvojen oksenteluja. Onneksi nuo vauvat ei aamuisin kovin myöhään nuku, joten pääsin takaisin yläkertaan sänkyyn nukkumaan.

Oksentelut loppui onneksi kaikilla "tytöillä" aika pian, minä taisin viimeiset arabiat tai gustavsbergit käydä lukemassa aamusella. Sitten vaan toivuttiin ja maisteltiin varovasti ruokaa. Mulla nousi sitten vielä illalla kuume ja hytisin sohvalla kahden peiton alla ihan jäässä. Särkylääke kyllä tehosi sitten aika hyvin, tuli tunnin sisään hirmu kuuma ja kykenin siirtymään omaan sänkyyn.

Aamu alkoi ihanalla päänsäryllä ja otinkin heti aamupalaksi särkylääkkeen, vähän kahvia päälle ja jo helpotti. Lämpöä näkyy silti vielä vähän olevan ja iltaa kohden varmaan nousee. Täytyy toivoa, että mies tulee ajoissa kotiin, on rankkaa hoitaa vauvoja, jos pää on ihan sekaisin. Esikoinenkin pitää hakea eskarista ja happihyppely nyt ei varmaan oloa paranna.

Tyttöjen loma

Mietittiin tuossa pari viikkoa sitten esikoisen kanssa, että jos lähdettäisiin kahdestaan käymään Tukholmassa Junibackenilla ja puhuin siitä sitten siskollenikin. Sisko sitten innostui ja kyseli, että saisiko hänkin lähteä mukaan, kun ei ole aikaisemmin Tukholmassa käynyt, no, sehän kyllä sopii meille. Päätettiin sitten kysyä vielä äitiäkin mukaan ja nyt sitten ollaan kuun lopussa lähdössä tytöt kolmessa polvessa risteilemään 8-) Kovasti tuo isosisko ja äiti vannottivat, että heistä täytyy sitten pitää huolta etteivät eksy. Pitää varmaan käydä hakemassa lasten leikkipaikasta sellaiset tarrat selkään, missä on mun yhteystiedot, että jos vaikka kuitenkin eksyvät... Ihan hauska reissu tulee varmasti!

*******

Oi, sain juuri äsken aivan ihanan puhelinsoiton! Esikoisen kummit ovat tänään saaneet tytön! Heitä odottaa pieni tyttö Kolmbiassa. Aivan mielettömän ihana uutinen, olen täällä kuumeen ja ihanan uutisen myötä pää pyörryksissä ja silmät kostuneina. Onnea teille, teistä tuli nyt äiti ja isä!