Voisi jopa sanoa, että kotimme on tällä hetkellä aika kaaos. Täällä olohuoneessa on nyt huonekaluja yläkerrastakin, kun tänään niitä tullaan noutamaan. Kirjahylly on tyhjennetty, koska sekin haetaan. Sohvapöydästä tuli televisiotaso, videot, dvd-soitin ja digiboksi meni telkkarin päälle avohyllylle, eipähän pääse vauvat käsiksi niihin. Esikoisen windows-kone siirtyi kaappiin, kun pöytä siitä alta haetaan pois, mutta ehkä annan hänen pelata tällä... Kohta alkaa olla ongelma, että mihin kaikki pienet tavarat laatikoista ja kaapeista laitetaan, kun ne kaapit ja laatikostot haetaan uusiin koteihin. No, pitänee oikeasti alkaa laittamaan pikkusälää kirpparilaatikoihin ja miksei jotain sivuillekin. Kaikki isohan meillä on alustavasti ainakin melkein jo mennyt.

Esikoisen pelaamisesta. Me ollaan oltu suht tarkkoja siitä, mitä esikoinen saa tietokoneella pelata. (Joku muuten järsii just mun kantapäätä kahdella hampaallaan...) Lähinnä ollaan kirjastosta lainettu Alkupolku-tyyppisiä romppuja, missä oppii jotain, nyt tuorein on Alkupolku enkku, missä siis opitaan englantia. Esikoinen on kovasti siitä innostunut. Siinä saa valita akvaarioon kaloja, kun saa tehtyä tiettyjä tehtäviä ja se ilmeisesti on hyvä porkkana hänelle. Eilen kyselin vähän, että mitä on oppinut ja tehnyt ja tuli sitten puhetta väreistä, että ne on vähän hankalia. Kysyin sitten, että mikä väri on red ja samantien tuli vastaus "punainen" 8-) Olin vähän yllättynyt! Mutta siis näköjään hän pelatessaan jotain oppii, kiva juttu.

Vapaapäivästä on toivuttu ja miehen eilisistä synttäreistä. Eipä niitä tosin juuri juhlittu, sunnuntaina syötiin kakkua mun äidin, siskon ja hänen miehensä kanssa. Olikin herkullista suklaajuustokakkua, vaikka itse sanonkin!

Nyt jotain hyödyllistä tekemään -->