Leijonaemo laittoi eilen ircissä linkin Kristian Meurmanin Idols-esitykseen ja mä olen kyllä nyt aivan totaalisen fani! Etsin YouTubesta myös edellisen esityksen ja hyvä oli sekin, mutta tuo Lapin kesä oli ihan mieletön veto, karvat nousee pystyyn jo pelkästä ajatuksesta, että kuulee sen... Esin myös muita Idols-esityksiä ja mm. Ari Koivusen biisit oli aika ok, mutta jotenkin tuon Kristian vetoaa enemmän tällaiseen vähitellen keski-ikää lähestyvään rouvaan (vilkutus Hanzulle _o/)

Olemme katselleet täällä myös jenkkien Idols-kisoja ja vaikka siellä jokainen jatkoon päässyt kilpailija on laulutaidoiltaan ihan huippu, niin en silti sanoisi, että he suomalaisia kilpailijoita parempia olisi. Jotenkin nää Suomen tyypit on persoonallisempia ja aidompia, jenkit on jotenkin liian täydellisiä, niin ulkoisesti kun laulutaidollisestikin, liian sliipattuja, valkohampaisia ja äänet liian puhtaita, pientä rosoa saa olla. Mun pinnat menee Krisulle :-)

Eilen olin salille ja ei noussut kuume!!! Tänään kolottaa aika sopivasti ihan joka paikkaan, mitä ei yleensä ole tapahtunut tauonkaan jälkeen. Treenasin yksin ja ilmeisesti tahti oli sopivampi ja aika tiukasti vedin kyllä, vikat toistot oli aika tuskaisia suurimmassa osassa liikkeistä. Tänään päätin pitää välipäivän, kun huominen menee ihan täysin Säteen koululla. Torstaina sitten taas uusin voimin.

Kuski meinasi muuten aamulla ajaa yhden pyöriäilijän päälle, kun vietiin pieniä tyttöjä kouluun. Veivasi ikkunan auki, mutta ei todellakaan kysyäkseen, että miten kävi?! Ryöpytti vaan todennäköisesti jotain, että pitäisi katsoa eteensä ym., itse kuski ei katsonut eteenpäin ollenkaan, kurkki vaan takana olevia poliiseja, että huomasiko ne tämän ajavan väärällä kaistalla eteenpäin, risteyksessä siis oltiin. No, onneksi ei tuntunut mitään isompaa vahinkoa pyöräilijälle tulleen.

Nyt tyttöjä hakemaan, otan ayin ekaa kertaa mukaan, saa huomenna hakea tytöt, kun mä tulen Säteen kanssa koulubussilla.

Ai niin, tytöt nukkui eilen koulussa päikkärit ilman tutteja ja kun kerroin asiasta Samille, niin laittoi ne myös yöunille ilman tutteja aika hyvin meni. Vuokko kaipaili vähän ja kaipasi vielä aamullakin, mutta eiköhän ne pian unohda. Pitää kehitellä juttu, että tutit meni vaikka vauvalle, joka pian Suomessa syntyy...