Lähdimme tänään autot täynnä tavaraa muuttamaan, mutta ei se sitten onnistunutkaan. Talossa oli vielä moni juttu kesken, mutta tosi hyvällä mallilla kyllä oli. Kiva siitä tulee, meidän tulevasta kodista.

Keräsimme sitten jotain kamppeita vielä mukaan parin yön hotellielämää varten. Nyt siis muutamme lopullisesti maanantaina iltapäivällä, kun Sami ehtii töistään.

Huomenna olisi sitten tarkoitus käydä vielä ostoksilla, pitää ostaa ainakin vauvojen sänkyihin patjat, niissä nimittäin oli vain sellaiset kovat levyt. Sitten  varmaan jotkut pinnasuojuksetkin voisi olla kivat, ihan sisustuksellisista syistä. Vauvojen sänkyihin kuului sellaiset katostelineet, mitkä on siinä sängyn sivussa ja niihin sellaiset "hyttysverhot", ihan söpöt varmaan.

Tuleva koti vaikutti kyllä kivalta. On siellä juttuja, jotka nyt ei ihan täydellisesti miellytä, mutta kyllä niiden kanssa toimeen tullaan. Olkkari ruokapöytineen ja televisiohuone ovat kyllä tosi kivat, keittiö on aika pikkuruinen ja hailakka, nyt sinne vielä oli tungettu sellainen teollisuusuuni, joka vei sen ainoan ehjän pöytätilan sieltä. Ehkä sille vielä tulee joku oma pöytä, saa nähdä. No, sinne mahtuu sitten pullaa paistumaan, pullantuoksuinen kotiäiti kun olen... Not! Jauhojakaan en ole vielä missään nähnyt, kyllä mä muuten...

Takaisin tullessa oli hauska kohtaaminen hääparin kanssa. Tämä on suosittu häidenviettopaikka ja tuossa oli aulassa hääpari odottamassa vieraita. Heti, kun tultiin sisälle, niin siinä joku videokuvasi sellaisella ammattilaisen kameralla meitä. Sitten Säde ohi mentyämme keksi, että hän antaa talolta saamansa ruusun morsiamelle ja meni sitten sitä antamaan. Pari kuvaajaa innostui ihan totaalisesti ja alkoi räpsimään lehtikuvaajan tavoin kuvia Säteestä ja hääparista 8-) Sitten mentiin käymään huoneessa ja lähdettiin kauppaan, sama pari oli edelleen siinä. Kysyivät, voivatko ottaa kuvia Säteestä ja hääparista ja toki se meille sopi. Sitten taas salamavalot räpsyi 8-) Lopuksi joku taustaporukasta antoi Säteelle pienen kirjekuoren ja sieltä löytyi 10 rempan seteli, joka on siis n. 1 euron arvoinen. Kiinassa tuo onnea se, kun antaa rahaa eli hääparit siksi antavat tuollaisia. Aika hauska kokemus 8-)

7711.jpg