Huomenna olen tähän aikaan jo Shanghaissa! Ollut jo useamman tunnin, sillä lähden aamulla jo 9 junalla. Hotellin on Central ja nimensä mukaisesti se on ihan Shanghain keskustassa, joka on tosin aika laaja käsite. Mitään isoja suunnitelmia kahden päivän kuluttamiseen en ole vielä tehnyt, aion ottaa jonkun hyvän kirjan mukaan eli luen, käyn kirjakaupassa, melko varmasti Zarassa sekä ehkä kopiomarkkinoillakin pikaisesti. Sitten aion joka päivä juoda kahvit Starbucksissa ja varmaan sitä ruokaakin pitäisi jossain syödä. Aamupaloja en hotellivaraukseen ottanut, niin ei tarvitse sen takia alkaa aamuisin heräämään, aion nimittäin nukkua just niin myöhään, kun nukuttaa!

Vaikka meillä onkin asiat hyvin, niin silti kaipaan kyllä joskus lomaa perheestä. Etenkin viikonloppuisin on ihanaa olla koko perheen kanssa, mutta silti se on aika rankkaa välillä, kun on useampi lapsi ja pienemmät etenkin vaatii vielä paljon huomiota. Luulen, että jaksan ensi viikolla taas paljon paremmin kotijuttujakin, kun hetken ikävöin parin tunnin junamatkan päässä. Seuraavan reissun Shanghaihin teemmekin varmaan koko perheen kanssa maaliskuussa, kun on eduskuntavaalit. Sitä seuraavan kerran voisin mennä Säteen kanssa kahdestaan maaliskuun lopussa, kun heillä on koulusta pari päivää vapaata. Junamatkat meno-paluu maksoi mulle n. 10e eli matkustaminen sinne on tosi halpaa ja matka kestää n. 2 tuntia eli ihan siedettävä.

Sami on vielä vähän puolikuntoinen, oli pari tuntia pystyssä, söi kunnon aamupalan ja sitten tulikin taas vähän huono olo ja siirtyi päikkäreille. Itse olen edelleen vaan flunssainen, nenä valuu ja ajoittaiset yskänpuuskat on kamalia, mutta koitan nyt vielä sinnitellä, en jaksa lääkäriin lähteä, enkä halua ab-kuureja varmuuden vuoksi syödä. Lupaan, että ensi viikon perjantaina menen lääkäriin, jos ei sitä ennen helpota! Perjantaina siksi, että se on ainut päivä kun täällä kaupungissa käy länkkärilääkäri.

Muutama kuva taas, Picasa-albumiin en ole mitään pariin päivään nyt lisännytkään, laittelen sitten taas vaikka ensi viikolla. Tässä kuitenkin kuva Varpusta ja Vuokosta West Laken rannalla, Leifeng-pagoda taustalla:

371266.jpg

Sitten tyttöjä pyydettiin kaveriksi valokuvaa, ilmeisesti eivät oikein halua poseerata, kun katse on sivulle päin :-) Näitä pyyntöjä kohtaa melkein joka kerta, kun ulos lähtee, on varmasti monien valokuva-albumeissa nuo meidän pellavapäät:

371268.jpg

Sitten vielä kuva meidän pikkupöksysankareista, tämä se on suurinta huvia!

371269.jpg