Viikonloppu ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan. Eilen meillä nimittäin piti olla tyttöjen yhdistetyt syntymäpäivät ja lisäksi oli tarkoitus laulella joululauluja isolla porukalla. Vieraita oli tulossa n. 40 lapset mukaan lukien. Vuokko sitten oksensi aamulla juuri ennen kakkujen hakemista ja oksensi sitten vielä pari kertaa uudestaankin ja pakki oli sekaisin. Juhlat peruttu, jääkaappi täynnä täytekkuja... No, muutama rohkea uskaltautui meille illalla tulemaan ja saimme toisen kakun melkein täysin syötyä, lisäksi saimme Suomen tuliaisina mm. Geishoja ja salmiakkia, hyvin maistui, kiitos!

Tässä kuva Säteestä puhaltamassa kynttilöitä:

294935.jpg

Lauantaina olimme Säteen koulun joulukonsertissa, oli oikein kiva konsertti, lapsien esityksiä on aina hauska katsoa! Säde oli kipeä, kun oli kenraaliharjoitus ja olikin sitten lavalla hieman pihalla, että missä pitäisi olla, hienosti kuitenkin meni heidän esitys! Laulua olemme saaneet kuulla kotonakin koreografian kanssa :-) Säde tapasi myös viime vuoden rehtorin ja hänen vaimonsa ja halaili heitä kovasti, kova ikävä oli ollut Dr. Parkeria :-)

Tässä aivan ihanan onnistunut kuva Säteestä ja hänen opettajastaan:

294939.jpg

Pari pakollista kuvaa pienistä tontuista, ensin Varpu:

294937.jpg

Ja Vuokko, joka ihmettelee, että mitä se äiti oikein päähän laittoi:

294938.jpg

Ja sitten ihan puolueettomasti kuva maailman kauneimmasta tytöstä, aivan mielettömän onnistunut ja ihana kuva!

294936.jpg

Tässä vielä muutama kuva meidän joulukodista, ekassa kuvassa naapurilta saama joulutähti, joka toivon mukaan pysyy hengissä perjantaihin asti :-) Taustalla myös joulukuusi:

294940.jpg

Tässä joulutähti ja pikkukuusi, hyllyllä tonttu, jonka olen tehnyt yläasteella, ikää siis vähintään 15v...

294941.jpg

Tässä viime vuonna ostamani enkeli/joulukuningatar, tyttöjen naapurilta saamat ruusut sekä toiselta naapurilta saatu piparkakkutalo:

294942.jpg

Myöhästyneet onnittelut vielä Sarille, onneksi päästään onnittelemaan kunnolla jo lauantaina!