Huomenna lähdetään reissuun. Tavaraa tuntuu olevan kamalasti, mutta kun meitä viisi on, niin väkisinkin sitä vähän kertyy. Ei tuonne kyllä paljon vaatteita  mukaan tarvitse, kaikki pitempi lahkeiset ja -hihaiset laitetaan päälle. Vaipat vie ison tilan, mutta otetaan varmuuden vuoksi mukaan, kun ei tiedä, mitä tuolla tuppusaaressa myydään. Kaksi rinkkaa on lastattu hellevaatteilla ja sandaaleilla, Babybornikin joutui rinkkaan, polonen...

Annoimme tänään toisen perheen kanssa ayillemme polkupyörän uuden vuoden lahjaksi. Hän oli selvästi asiasta kovin hämmentynyt, toivottavasti kuitenkin mielissään! Pitää varmaan antaa hänelle Suomesta tuotu Abloy-munalukko, niin ei joku heti varasta uutta pyörää, jossa on kiinalainen lukko, mikä ei varmasti varastamista estä.

Säde sai tänään taas todistuksen, saavat neljä kertaa vuodessa. Laittelen vaikka loman jälkeen siitä tarkemmin, nyt en jaksa. Ihan hyvin on kuitenkin suurin osa aineista mennyt, saavat numeron lisäksi kirjallisen arvostelun eri aineista. Taiteiden opettaja hehkutti taas ihan satasella, povaili Säteestä upeaa taiteilijaa :-) Taiteet onkin varmaan Säteen mieluisin aine ja kotonakin suurimman osan ajasta värittää, piirtää ja maalaa eli kyllä se suuri intohimon kohde on. Pitäisi nyt vaan tarjota kotonakin mahdollisuuksia käyttää erilaisia värejä ja materiaaleja. Musiikin opettaja kehui myös, Säde on innostunut tunneilla ja tietotekniikka on myös sujunut hyvin. Matikassa menee hyvin lukuunottamatta niitä osioita, missä tarvitaan enemmän kieltä, siis englantia.

Mut mä lähden nyt unille ja lomalle. Kotiudutaan viikon kuluttua lauantaina, saattaa olla, että jaksan koneen avata vasta sunnuntaina. Sitten tulee kuvia ja matkakertomusta!