Kotirouvan runosuoni ei ole oikein viime aikoina sykkinyt, mutta tässä vähän kuvia aprillipäivän iloksi!

Viime viikolla kävimme pienten tyttöjen kanssa vähän päiväkävelyllä, eka kuva on otettu Carrefourin edestä ja toinen West Laken rannalta:

486528.jpg

486529.jpg

Olimme nyt torstaista lauantaihin Säteen ja naapurin naisväen kanssa Shanghaissa. Torstaina Säde kävi ensin lääkärissä ja risat leikannut lääkäri totesi kurkun hienosti parantuneen. Majoituimme Nanjing roadille sikahalpaan Seventh Heaven hotelliin, joka oli sijainniltaan huippu, mutta äänieristys heikko, kaikki meteli kuului ulkoa ja sitä riitti melkein 24h. Ikkunasta oli tällaiset näkymät:

486530.jpg

486534.jpg

Lauantaina kävimme kävimme katsomassa kaloja ja muuta veden alaista elämää. Törmäsimme myös pariin kirahviin ja krokotiiliakin Säde uskaltautui silittämään :-)

486532.jpg

486533.jpg

486531.jpg

Kalligrafiassa koitamme nyt saada aikaan jotain seinälle laitettavaakin. Tässä meidän taidonnäytteitä, noista on tuo lähimpänä oleva mun tekemä. Merkki tarkoittaa pitkää ikää, kuten nuo muutkin, eri tyyleillä vain.

486527.jpg

Aamulla piti käväistä Decathlonissa, mutta ei sitten yllättäen kuitenkaan saatu aikaiseksi nousta riittävän ajoissa. Koitamme käydä nyt pienten päiväunien jälkeen. Säteelle ajatelimme ostaa rullaluistimet ja suojukset, pienet saavat testata polkupyöriä, että ylettävätkö polkimille, jos ylettävät, niin nekin saattavat mukaan lähteä. Munkin pitäisi ostaa pyörä, mutta en taida tuolta kaukaa ostaa, kun se pitäisi polkea kotiin ja en nyt ihan kylmiltään halua lähteä tuonne muiden tien käyttäjien sekaan polkemaan, pyöriä kun saa tästä lähempääkin. Eiköhän sieltä lähde mukaan myös vaatetta koko perheelle.

Mukavaa aprillipäivää! Ja toki myös palmusunnuntaita sitä viettäville! Meillä ei taida pääsiäinen näkyä mitenkään, ehkä pienimpien iloksi voisin Artis-kaupasta käydä ostamassa jonkun ihanan pupun kaapin päälle istumaan ja maljakkoon tulppaaneja. Sädekin kyllä haluaisi maalata munia... Kahtellaan.