Sami soitti eilen töistä päivällä ja kysyi, että sopiiko, että kontti tulee tänään neljältä, vaikka hän ei olekaan vielä sillon kotona. Tietenkin kieltäydyin! No en tietenkään! Ihanaa, saadaan omia tuttuja tavaroita tänne, lisää astioita, lapsille leluja, kirjoja, mitään ruokatavaroita en varsinaisesti odota, ehkä siellä on joku ylläri, minkä olen unohtanut. Tai, no tietysti odotan uuden kiiltävää kahvinkeitintäni ja kahvia, on kyllä kahvinkulutus vähentynyt hurjasti, kun harvemmin yhtä mukillistä enempää päivässä tuota murukahvia juon. Toki nyt täytyy säännöstellä kontissa olevia kahveja, vaikka oli tuolla Carrefourissa kyllä jotain tuontikahveja, ehkä niitäkin pitää kokeilla.

Sami menee tänään käymään Metrossa, joka on ruokatukku, sinne pitää olla passia sun muuta, että saa asiakaskortin. Lisäksi siellä on sääntö, että alle 120 cm pitkät lapset eivät pääse kauppaan, joten koko konkkaronkka ei sinne kerralla päästä. Ehkä jatkossa voidaan käydä naisporukalla, kun on nuo asiakaskortit hankittu.

Tässä yksi kuva viime sunnuntaina uintireissulta:

8782.jpg

Palaan astialle myöhemmin. Typsyt meni just unille eli nyt hetki laadukasta irkkiaikaa ja sitten Sädettä hakemaan. Jätän pienet siksi aikaa Ayin hoiviin, matkassa menee varmaan n. 20 minuuttia yhteensä ja todennäköisesti nuo nukkuu sen ajan.

Mukavaa viikonloppua!