Ulkona on juuri sellainen ilma, että voisi kuvitella kohta tulevan taivaasta lumihiutaleita. Ei taida kuitenkaan tulla, lämpöä ulkona noin +10 asteen paikkeilla. Tammikuun pitäisi kai olla kylmin kuukausi eli pitää kai nauttia tästä, että vielä tarkenee talvitakissa ilman montaa puserokerrosta. Aika sateista on ollut viime päivät, mutta tänään vain tuollainen tasaisen harmaa ilma.

Laitan parit kuvat tiistain reissusta:

26281.jpg

Tässä Säde katselee sillalta kilpikonnia.

26282.jpg

Ylimmäisestä kerroksesta pääsemme ihailemaan maisemia. Edessä järven toisella puolella näkyy Leifeng Pagoda.

26283.jpg

Sea worldin jälkeen kävelimme puistossa ja etsimme Indian kitcheniä, kiersimme jonkun matkan tullaksemme lopulta takaisin Sea worldin vieressä olevaan taloon... Kuvassa Sami ja Varpu.

26284.jpg

Tässä vielä eilen ottamani kuva, missä Vuokko työntää rattaita, mihin on laittanut kaksi vauvaa (nimeltään Anabélén ja Helmi). Tuleva tuplamammako :-) Suosittua on myös työntää kaksia rattaita vierekkäin...

26286.jpg

Tänään on noin yleensäkin vähän parempi päivä. Oma vatsa voi ihan hyvin, olen syönytkin jotain ja Vuokolla oli aamulla ihana märkä vaippa, puuron jälkeen tuli vähän löysempää tavaraa, ehkä sekin siis helpottaa. Säde löi eilen varpaansa ja pottuvarmaan kynsi lohkesi ikävästi keskeltä varvasta, en tiedä oikein mitä sille pitäisi tehdä? Nyt on vaan laastaria päällä ettei jää sukkaan tms. kiinni. Ehkä tuo on vaan hyvä pitää puhtaana ja odottaa, että itsekseen kasvaa ja lähtee lohjennut pala pois.

TP mietti noita syitä tautiin. Itsekin on tullut mietittyä. Suomalaisten keskuudessa on jonkin verran liikkeellä flunssaa ja vatsatautia, joillain vähän rajumpana ja toisilla miedompana. On siis ihan mahdollista, että tätä samaa tautia meilläkin, limaa kun riittää nenästä keuhkoihin perheen kaikilla tytöillä. Juomavesi meillä tulee sellaisissa isoissa pulloissa ja ollaan kyllä mietitty, että olisiko vesiautomaatti syyllinen, vesi kun tulee sen läpi. Toisaalta taas Sami on ollut terve, vaikka ottaa mm. tee- ja capuccino-vetensä siitä. Vesijohtovesikään ei ilmeisesti ole likaista, on vaan erittäin käsiteltyä ja siksi ei kovin herkullista juomavetenä, mutta ihan yleisesti sitä käytetään ruoan valmistuksessa, mä tosin yleensä keitän kaikki tuolla pullovedellä. Salaatteja ollaan syöty tosi vähän eli lähinnä kypsennettyjä kasviksia. No, jos ei ala vähitellen helpottamaan tai lähinnä iskee taas uudestaan, niin sitten varmaan mietitään ainakin uuden vesiautomaatin hankkimista.

Se olisi sitten perjantai, vaikka ihan ei siltä tunnu, kun Sami menee huomennakin töihin. Heillä on sitten sunnuntai, maanantai ja tiistai vapaata, joten eipä tuo niin haittaa. Tekevät huomenna myös vähän lyhyemmän päivän, koska on kuitenkin uuden vuoden aatto ja illalla erään suomalaisperheen kotona juhlatkin. Täytyy toivoa, että ollaan siinä kunnossa, että päästään edes käymään, pienten kanssa nyt ei voi kovin myöhään olla muutenkaan.

Mukavaa viikonloppua!