Näin viime yönä kovin todellisen unen, aamulla herätessäni mietin ihan ensimmäiseksi, että onko mulla todellakin hevonen tatuoitu jalkaan?

Uni alkoi siitä, että tapasin Vuokon kummit M&M:n ja he kertoivat saaneen tyttövauvan 2020g, onnea vaan :-) Tapasimme jossain ihan tatuointiliikkeen kulmilla, sillä naispuolinen M oli aluksi katsomassa, kun päätin ottaa uuden tatuoinnin. Halusin tuohon jalan päälle varpaista alkaen lohikäärmeen ja annoin tatuoijalle aika vapaat kädet. Minua ei tatuoinut suosikkikini Ami Miami Inkistä vaan Garver, joka on kyllä hyvä hänkin :-)

En kauheasti katsonut, mitä tehtiin ja siksi olikin aika yllätys kun nilkasta puoleen väliin pohjetta oli tehty iso melkein täysin jalan ympäri menevä kuva. Siinä oli edessä iso musta hevonen laitumella ja sivulla näkyi muutama pienempi valkoinen hevonen menossa veteen... Että semmonen. Mietin, että voi ei, en ole mikään heppatyttö ja nyt mulla on kaksi hevostatuointia (ilmeisesti siis ekakin oli, oikeasti ei kyllä ole).

No, lähdin siitä sitten johonkin ostoskeskukseen ja ovella tuli vastaan todella iloinen Jenni-Juulia Wallinheimo :-)

Ovella parveili myös runsaasti eduskuntavaaliehdokkaita ja mietin, että pitääkö niiden oikeasti kiusata ihmisiä, kun ihmiset käy kaupassa. Joku "tuttu" tuli mun ääntä kosiskelemaan, mutta hänen naamansa en nyt enää hahmota, että kuka oli.

Semmoisia unia, mielellään saisi kyllä Garver tatuoinnin laittaa, mutta ehkei heppaa kuitenkaan :-)

Kävimme viikonloppuna Samin kanssa katselemassa huonekaluja. Harkinnassa on sohvan osto makuuhuoneeseen. Sinne mahtuisi sen kokoinen, mille olisi sitten joskus tarvetta olohuoneessakin. Kävelimme 4-5 tuntia, kun pari liikettä katsoimme ja nyt olemme hieman hajulla siitä, mitä haluamme. Ensi lauantaina käymme varmaan huonekalumarkkinoilla katsomassa niiden tarjontaa, sieltä oli yksi jo Suomeen muuttanut perhe ostanut hienon KUKA-sohvan.

Juhlia riittää. Sunnuntaina oli naapurin nuorimman synttärit, tänään erään suomalaistytön synttärit, lauantaina useamman tytön yhteisbileet ja illalla erään rouvan aikaistetut synttärijuhlat ja sunnuntaina vielä menee Säde synttäreille. Tänään Säde lähti taas noitana kouluun, he juhlivat vielä Halloweenia, tänäänhän se vasta virallisesti onkin.

Huomenna lähdemme naapurin kanssa Shanghaissa käymään, jos vaan junaliput saamme. Niitä tässä odottelen, kun pitäisi ihan kotiin toimittaa, hieman epäilyttää... Lähdemme aikaisella junalla ja tulemme takaisin myöhäisellä, taidamme olla 10h Shangaissa :-) Mä haen passini ja sitten vaan ihmetellään, käydään lastenvaatemarkkinoilla, ehkä feikkimarkkinoilla, Super Brand Mall:ssa, kirjakaupassa, syömässä, kahvilla... Pitänee varautua repulla ja jollain Ikea-kassilla, jos vaikka löytää enemmänkin jotain!

Olisi kiva saada vähän kuulumisia sieltä Suomestakin...