Kiitos vielä kaikille kommenteista edelliseen blogaukseen! Kommentit, hyvin pienet ja lyhyetkin piristävät aina kovasti mieltä! Tässä teille kaunis kukka:

1448373.jpg

Maanantaina illalla iski tosi huono olo ja yö menikin sitten sängyn ja vessan väliä juostessa, onneksi matkaa on vain pari metriä, vatsa oli välillä todella kipeä. Eilen päivällä vielä tuli vesikin ulos, mutta illalla sain jos pidettyä sisällä maustamattoman jogurtin, baananin ja Magnum-puikon. Olo edelleen heikko, mutta eiköhän se tästä ala helpottamaan, sopivaa tankkausta vaan tänään.

Sami valitteli eilen huonoa oloaan ja hänellä olikin pientä lämpöä, lisäksi myös vatsa temppuilee ja on vuorostaan tänään varannut vessaa kovasti. Toivon mukaan ei ole taas parin viikon tauti edessä... Perjantaina pitäisi lähteä Xi'aniin, mutta ehdottelin jos reissun siirtämistä viikolla tai kuukaudella eteenpäin, sairaana ei ole kiva reissata, eikä muiden reissu onnistu, jos yhden pitää olla vessan lähellä koko ajan.

Maha murisee siihen malliin, että lähden etsimään kaapista sopivaa murkinaa, yksi maustamaton jogurtti taitaa vielä löytyä, tuontitavaraa ja oli juuri mun makuun! Ruisleipää tekisi myös mieli ja pakkasessa vähän olisikin, mutta en tiedä, mitä vatsa tykkäisi, etenkin kun en ole viljoja pahemmin viime aikoina syönyt. No, ehkä kokeilen kuitenkin pikkuruista palaa.

Nyt on muuten tosi kirkas ilma ulkona, näkyy ikkunasta vuorten takaisten vuorten takaiset vuoret! Maanantainahan oli melko sumuinen ilma, kuten usein ilman ollessa lämmin. Eilen illalla ukkosti ja satoi monta tuntia, siitä johtunee tämän päivän selkeä ilma.

Mukavaa kevätpäivää!

1448375.jpg