En tiedä, missä on vika, koko ajan tunnun olevan kipeänä :-( Viime viikolla oli se vatsatauti ja nyt iski taas flunssa, enhän mä ole flunssassa tänä vuonna vielä montaa viikkoa ollutkaan :-( Vuokko myös lämpöili keskiviikkona, joten samaa tautia varmaan.

Viikko on mennyt taas nopeasti. Maanantaina olin tosi reipas ja kävin salilla!!! Kävelin sinne, tein treenin, kävelin Hangzhou toweriin ja Intimeen, sieltä kahvikauppaan ja sieltä kotiin. Loppumatka vesisateessa kantamusten kanssa oli jo aika eteenpäin raahautumista ja pohkeet muistuttavat edelleen, että liikuttu on!

Tiistaina kävin kalligrafiassa, tein muutaman merkin, jotka päätyvät korteiksi, voisi melkein hankkia jotain kivaa paperia kotiinkin ja alkaa taiteilemaan kortteja valmiiksi sopivia tilaisuuksia varten. Opettaja taisi olla tyytyväinen yhteen neljästä merkistä, mutta mulle nuo kelpasi kyllä kaikki, en oo tossa homma niin kriittinen!

Keskiviikko menikin sitten ihan kotosalla teetä juoden ja nenää niistäen. Tuli katsottua samalla Desperate Housewives kausi 3 loppuun, nopeasti menee, kun koneella katsoo ja samalla jotain puuhastelee.

Eilen kävimme Säteen koululla juttelemassa opettajan kanssa. Täällä on kaksi kertaa vuodessa päivä, jolloin lapsilla on vapaata ja vanhemmat voivat mennä juttelemaan opettajien kanssa, todistuksesta ja muustakin. Säteen opettaja ei halunnut keskustella todistuksista, enemmänkin tarkoitus oli katsella portfoliota ja luokassa esillä olevia töitä. No, Säteen todistus oli hyvä, muutama numero taas noussut, isompia ongelmia ei tunnu olevan, kirjoittaminen tökkii jonkin verran eli sitä pitäisi harjoitella. Hyvin rakentaa lauseita, mutta kirjoittaa usein kuten lausutaan, tavallaan englantia suomeksi. Emme käyneet tapaamassa muita opettajia, edellisellä kerralla syksyllä emme saaneet mitään kummempaa heistä irti ja kun muissa aineissa numerot ovat tosi hyvät ja kirjallinen arvostelu myös, niin ongelmia ei taida olla.

Kävimme eilen Säteen ja Samin kanssa Sheraton-hotellissa lounaalla ja hyvää oli! Säde tyytyi kasviksiin, riisiin ja jälkiruokiin :-) Mä herkuttelin sushilla ja sashimilla, japanilainen ruoka on niin herkkua! Sami lähti töihin ja me menimme Säteen kanssa käymään pari viikkoa sitten avatussa kirjakaupassa, taisi olla jo neljäs kerta mulle. Säde löysi ison kasan kirjoja ja mäkin ostin jonkun itselleni. Pitäisi kyllä rajoittaa kirjojen ostoa, kun hyllyihin ei mahdu, eikä mahdu enää yhtään uutta kirjakaappiakaan, lisäksi luettavia löytyy jo hyllyllinen, joten ihan pikaista tarvetta ei ole.

Illalla lähdin vielä Säteen koululle katsomaan isompien oppilainen esittämää High School Musicalia. Esitys oli hieno! Tosi paljon oppilaita oli lavalla, mukavan simppelit lavasteet, muutama erittäin hyvä näyttelijä (Ms. Darbus oli todella hyvä!), hieman häiritsi epävireiset äänet, musikaalista kun oli kyse, mutta toisaalta oli niin upeitakin laulusuorituksia ettei se niin haitannut. Musikaaliroolin vetäminen ei kuitenkaan ole ihan pikkujuttu.

Tänään oli ajatellut mennä ostamaan tupaantuliaislahjaa, mutta en jaksa kyllä Carrea pitemmälle lähteä. Pitänee katsoa, mitä saan kehitettyä kasaan tästä lähiseudulta. Menemme huomenna ensin päivällä Samin työpaikan Perhepäivään eli tutustumaan uuteen toimistoon ja sitten melkein sieltä suoraan erään työkaverin tupaantuliaisiin. Toivon mukaan olo tästä hieman kohenee!

Viimeinen viikon ihanin uutinen tuli Suomesta, pikkuruinen poika odottaa Kolumbiassa äitiä ja isää hakemaan. Näin jo kuvankin ja on ihana pieni söpöliini! Tuskin maltan odottaa, että pääsen heinäkuussa näkemään ihan livenä! Ihanaa, onnea vielä!!!

Ai niin, yksi juttu vielä. Säde menee kesällä elämänsä ensimmäiselle kesäleirille. Kyselin alkukeväästä kiinnostusta lähtemään Kesälukioseuran ulkosuomalaisten lasten leirille ja Säde innostui heti! Haimme ja eilen tuli kirje, että on hyväksytty leirille. Kyseessä on suomenkielen ja kulttuurin kurssi, joka on 7-9-vuotiaille heinäkuun puolessa välissä. Säde odottaa jo tosi innoissaan!

Hauskaa viikonloppua!