Tänään oli yhtäkkiä takaovella joku tyyppi, joka pyrki sisään ja kun Sami oli soittanut E.lle, niin selvisi, että oli joku ip-puhelinasentaja. Noh, meillähän on puhelin toiminut mallikkaasti alusta asti, joten oltiin vähän ymmällään, että mitä häh?! Tyyppi sitten meni puhelimelle, soitti pari kertaa johonkin ja lopuksi omaan kännykkäänsä... Sitten halusi vielä soittaa E:lle, mutta ei "antanut" enää E:n puhua Samille eli jäi vähän auki homman nimi.

Nyt ei sitten ircci toimi, ei netti mitenkään ip-puhelimeen liity, mutta kuitenkin sen ukon syytä. Höh, sanon minä!

Tipuset nukahti joskus ennen kasia ja Säteen kävin just peittelemässä, kello on siis nyt 22.30 paikallista aikaa. Katsoin just HBO:lta sivusilmällä jonkun tod. hömpän elokuvan, selvää Disneyn perhe-elokuvakamaa, vaikka ei Disneyn leffa ollutkaan. Kanavia on vähän liikaa, että niistä helposti löytyisi jotain hyvää katsottavaa. Jos telkkaa katsoo, niin yleensä sitä vaan surffailee vähän missä sattuu ja hetken aina kerrallaan katsoo jotain tosi-tv:tä, sitähän se suurimmaksi osaksi on.

Keskiviikkona lähdetään kolmeksi yöksi Shanghaihin ja mietin, että sitä ennen voisi laittaa ainakin joulukuusen kasaan ja muutenkin ottaa suurimman osan joulukoristeista pois. Jotain ei niin jouluisia jätän vielä ja valot saavat olla vielä ainakin helmikuun tai siihen asti kun menevät rikki... Talo on tuntunut nyt enemmän kodilta, kun täällä on ollut omia joulukoristeita, pitää varmaan vihdoin hankkia jotain muutakin omaa tänne ettei ihan aution oloista tule. Jotain huonekaluja tänne mahtuu ja seinille voisi laittaa jotain valokuvia ja miksei voisi ostaa jotain taulujakin, jos kivoja tielle osuu.

Mutta jospa jatkaisin television päivystämistä vielä hetken ja sitten vaikka ens vuoden puolella nukkumaan eli reilun tunnin kuluttua.

Hauskaa iltaa kaikille!