Alkuviikko on mennyt vauhdilla! Eilen taiteltiin Rosessa kalligrafian merkeissä ja oli mukavaa. Muutaman siveltimenvedon jälkeen alkoi palaamaan homma muistiin ja sain muutaman ihan nätin merkin aikaiseksi. Jos jaksaisi keskittyä, niin voisi onnistua useampikin! Mutta pääasia, että homma on hauskaa!

Tänään kävin Anskun salongissa (oma suomikampaaja), ensin värjättiin ripset ja kulmat ja lopuksi vielä leikattiin hiukset! Tuli siistit, kiitti! Sitten käytiin lounaalla kasvisravintolassa Hefangin kulmilla ja en usko, että tarvitsee mennä toiste, ruoka oli aika pettymys. Tämän jälkeen otimme taksin ja lähdimme etsimään Loft 49 -nimistä paikkaa ja aika pitkän ajamisen jälkeen löysimmekin. Taksikuski ei vaan suostunut odottamaan ja rakennustyömaiden keskeltä ei oikein vapaita takseja löydä, joten kävimme vain tosi pikana kaupassa yhden odottaessa taksissa. Siellä oli kyllä vaikka mitä kivaa, voin suositella, jos tarvitsee vaikka tuikuille nättejä kippoja tai muuta pientä koriste-esinettä/lahjatavaraa. Täytyy tehdä tuonne uusi reissu kuljettajan kanssa (Tuija? :-))!

Sitten B&Q, Hola ja Decathlon, jotain pientä jäi kahdesta jälkimmäisestä käteen, mm. pieni musta reppu, joka löytyy suurimmalta osalta suomiexpat-rouvista :-)

Huomenna on tiedossa junamatka Shanghaihin. Nautiskelen suurkaupungin vilinästä  kahden yön verran ja perjantaina palaan iltapäiväjunalla takaisin kotiin. Ostoslistalla ainakin kumisaappaat kaikille tytöille, muutenkin ajattelin katsoa, olisiko lastenvaatemarkkinoilla mukavia syysvaatteita, shortseilla ei ihan enää pärjää koulussa, pitkät hihat ja lahkeet on hyvä olla. Sitten käyn uutta passia anomassa, mulla on sitä vanhaa mallia, josta alkaa irtoamaan se tietosivu, joten pitäisi saada ihan ilmaiseksi uusi tilalle. Muutamassa kirjakaupassa joutuu ehkä käymään, sekä lelukaupassa, tarkoitus on kuitenkin myös olla vaan ilman kiirettä ja häslinkiä.

Samin kanssa oli illalla puhetta siitä, että hieman eroaa mun reissuun lähtö hänen reissuun lähdöstä. Sami kun lähtee, niin riittää, että pakkaa omat kamansa. Mä kun lähden, niin katson, että on ruokaa kaapissa (nyt pyysin ayia käymään kaupassa), katson lapsille kouluvaatteet loppuviikoksi valmiiksi ja neuvoin Samille, että mitä Säteelle laitetaan evääksi. No, Samin rooli mun reissuun lähtiessä on antaa rahaa, tärkeä rooli sekin :-D

Omppu lähtee mun mukaan, joten saatan blogata Nanjing lu:ltakin!

Tässä muutama kuva sunnuntailta, ekassa Säde ylipitkän otsatukkansa kanssa, sitten yllättäen minä itse hedelmätorilla, josta ostan päivittäin pari muovikassillista hedelmiä ja vikassa kuvassa jo väsähtäneet Varpu ja Vuokko.

988431.jpg

988442.jpg

988449.jpg