Kotirouva kiittää ja kumartaa, Kaneli lahjoitti kauniin merkin:

1214030.jpg

Säännöt sanovat seuraavaa:

Säännöt: "Give the award to 10 people whose blogs bring you happiness and inspiration and make you feel happy about blogland. Let them know by posting a comment on their blog so they can pass it on. Beware you may get the award several times."

Käännös: "Jaa palkinto eteenpäin 10 henkilölle, joiden blogit tuovat sinulle hyvää mieltä ja inspiraatiota ja tekevät elosi blogistaniassa onnelliseksi. Ilmoita palkinnosta heille kommentilla, jotta he voivat jakaa sitä eteenpäin. Varaudu siihen, että voit saada palkinnon useita kertoja."

Tässä oma listani, oli hieman vaikea valita kaikista lukemista, mutta valitsin hieman sekalaisen seurakunnan, mieluisia blogeja syystä tai toisesta.

En päässyt muutamaan blogiin jättämään kommenttia, mutta huomannette täältä, jos tätä luette!

***

Eilen sateli taas hieman lunta, mutta ei sitä maahan jäänyt. Lisää on kuitenkin säätiedotus lupaillut useammallekin päivälle ja kylmäähän täällä on, päivisin n. +2 astetta. Kylmä on erilaista kun Suomessa. Vaikka laittaisit kuinka monta vaatekerrosta, niin silti se tuntuu pääsevän luihin ja ytimiin. Suomessa kun laitat riittävästi vaatetta, pipon päähän, niin -20 astettakaan ei tunnu liian kylmältä.

No pian päästään testaamaan Suomen pakkasia, kahden viikon kuluttua ollaan jo lentokoneessa. Olisi se niin mukavaa, jos olisi lunta ja vähän sitä pakkastakin...