Vai miten se mentalwearin paita nyt olikaan? No ei vaan, hieno ilta oli eilen. Mieheni on vaan saanut aivan uusia puolia täällä asuessamme, joista on kyllä kuullut, mutta koskaan en ole päässyt (joutunut?) näkemään ja kuulemaan... Okei, onhan tuo mies aina tykännyt tanssia, mutta eilinen meni jo sen yläpuolelle. Pomppulattiassa (missä siis lattia on joustava eli riittää kun seisot siinä ja muut tanssii, niin heilut siinä itsekin) Sami harrasti mm. esitanssijana oloa ja muutenkin oli kova meno päällä. Viimeinen paikkamme oli In-club, missä mieheni tanssi toisen Suomi-miehen (joka ei koskaan tanssi...) kanssa loppuun asti, jopa hetken niitä hitaita ;-) Siinä vaiheessa väsytyskilvassa mukana ollut Brassi-pari tippui kyydistä...

Niin, meille siis tuli ayi kuuden aikoihin illalla ja lähdimme naapuritaloon tupareihin. Tarjolla oli ihania herkkuja, salmiakkikossua ja mm. hengityksen raikastavaa minttuboolia. Illan edetessä pääsimme laulamaan myös karaokea, Samikin veti pari biisiä vallan mallikkaasti vaikkei U2:n Vertigoa listassa ollutkaan, sen siis vetää yleensä vakiona ktv:ssä (kiinalaisten karaokepaikat). Itse pysyin tyytyväisenä taustakuorossa, meistä tulisikin hyvä naiskuoro Huutajat, vai mitä hzleidit? Pitänee koittaa ottaa vähän rauhallisemmin ne kauneimmat joululaulut :-)

Käväisimme muutamassa baarissa ja oli mukavaa. Jotenkin vaan tuntuu taas siltä ettei vähään aikaan tarvitse mennä. En ole koskaan mikään baarikärpänen ollutkaan, eikä minusta sellaista varmaan koskaan tulekaan. Baarissa on kiva käydä hyvässä seurassa, kauheasti en tykkää juoda, kun en oikeastaan mistään tykkää eikä ole mitään tarvetta olla humalassa. Sen verran syntymähumalaa on jo ilman viinaakin :-)

Täällä kotona oli kaikki mennyt ilmeisesti ihan mallikkaasti, Säde oli tosin nukkunut ayin vieressä :-) Säde, joka ei koskaan nuku edes meidän välissä... Varpu ja Vuokko höpötti taas aamusta enemmän kiinaa ja ayin pois lähtiessä kävivät häntä halaamassa, selkeästi siis tykkäävät! Ihanaa, kun on ihminen, jolle voi jättää lastenhoidon välillä turvallisin mielin. Toki  Yu zhinin kanssakin on viime aikoina mennyt ihan ok, mutta en voisi ajatella jättäväni tyttöjä hänen hoiviin paria tuntia pitemmäksi ajaksi.

Säde lähti äsken naapuriin synttäreille, Varpu ja Vuokko on päikkäreille, samoin Sami. Mä taidan ottaa lisää kahvia ja lueskella blogeja.

Ai niin, meillä on suunnitelmissa tulla jouluksi Suomeen! Palaan asiaan sitten, kun lennot on varattu. Olisi kiva nähdä mahdollisimman monia siellä!