Mies herätti aamulla mukavalla puhelinsoitolla, oli hyviä ja huonoja uutisia. Huonot uutiset oli se, että saadaan esikoisen kanssa 9 piikkiä ennen elokuuta. Hyvät uutiset jäi vähän epäselviksi, ehkä se, että saadaan hyvä suoja tai se, että kaikkia noita 9 ei anneta sentään samalla kertaa, vaan ne on tehosteita tai vahvistuksia. Luulisin, että esikoinen ei oikein tykkää ajatuksesta, täytyy koittaa keksiä hyvä palkkioita, kun jaksaa parin viikon välein olla reipas ja ottaa pari piikkiä vastaan. Ehkä se vähän lohduttaa, että äiti saa kaikki samat piikit ja samalla kertaa. Pienet tytöt saa vasta kesällä muutaman ylimääräisen piikin.

Elämä Hangzhoussa

Sain tänään meiliä eräältä äidiltä Hangzhousta. Elämä siellä vaikutti ihan mukavalta. Englantia eivät siellä todellakaan puhu, paitsi ehkä nuoret, joten täytyy koittaa alkaa jotain Kiinan alkeita vähän opettelemaan ja jatkaa sitten siellä opettajan kanssa. Kaupassa varmaan pärjää ilman kieltäkin, mutta on se tietysti ihan kiva, jos vähän jotain joskus ymmärtää.

Heillä on kotiapulainen 4 tuntia päivässä eli varmaan jotain tuollaista mekin otetaan. Mietittiin sitä, että miltä tuntuisi, jos joku asuisi meillä, jos siis olisi sellainen kotiapulainen, joka olisi aina meillä. Tuo 4 tuntia tai vaikka vähän enemmänkin olisi varmasti ihan riittävästi meille, sitten voi miettiä jossain vaiheessa, että kaivataanko lastenhoitoapua pienten kanssa. Olen aika kiinni noissa siellä, ei varmaan tule paljon lähdettyä ruokaostoksille kahden taaperon kanssa. No, sitä voi miettiä sitten paikan päällä. Ehkä aluksi ainakin kotiapulainen voisi hoitaa kaupassa käynnin, pitäisi vaan jotenkin saada kerrottua hänelle, että mitä sieltä halutaan...

Vielä on hankinnat ihan vaiheessa, pitänee jatkaa tänään.