Päätimme perua Vietnamin lennot ja hotellin ja jäädäkin jouluksi tänne kotiin. Tykkään laittaa joulua, ainakin jonkin verran ja tuntuisi tylsältä lähteä sitten itse päätapahtuman ajaksi täältä pois. Nyt saan rauhassa laittaa joulujuttuja, miettiä jouluruokia, lapset ja mekin saamme leikkiä uusilla leluillamme jne., ehkä täällä on kylmä, mutta pitää laittaa pukinkonttiin lämmintä vaatetta :-)

Yulanille olen unohtanut vastata, että BabyBorneja sai siitä Kiinan toiseksi suurimmasta ostoskeskuksesta eli Grand Gatewaystä, siellä on Kid's village, missä paljon lastenvaateliikkeitä ja leluliikkeitä, yhdessä oli sitten "peippareita" ja muitakin saman valmistajan nukkeja. Hinta oli suolainen eli itse nukke oli jotain RMB 560 ja pienet rattaat ostettiin vielä lisäksi eli jotain päälle 700 remppaa oli yhteensä. Oltiin kuitenkin Säteelle luvattu, että tuo nukke ostetaan, jos jostain löydetään, joten mitä sitä sitten enää tuossa vaiheessa pihistelemään...

Olen tässä nyt jo muutaman päivän kuunnellut Rajattoman joululevyä, hyvältä maistuu! Eilen sain kuulla, että Säteen koululla on opettajien kuoro, minkä toimintaan saisi osallistua. Ainut mutta on harjoitusaika eli treenaavat tiistaisin klo 17-19, mikä on vähän huono aika, kun ayin pitää lähteä ennen viittä meiltä ja Sami on kotona vasta kuuden jälkeen. Täytyy nyt kuitenkin kysellä lisää ja miettiä, että miten tuon lastenhoidon ratkaisisi. Olisi kyllä mageeta päästä taas laulamaan.

Mutta siinäpä tärkeimmät tältä erää. Mun ensimmäinen pieni vauva täyttää sunnuntaina jo 7 vuotta, aika mieletön juttu! Tapahtuman kunniaksi järjestämme tyttökerhon juhlat eli vieraaksi tulee 3 tyttöä. Aika mukavaa vaihtelua aiempiin useammassa osassa oleviin isoihin juhliin, vaikka mukavia nekin oli!