Tämä viikko on ollut meidän naisväellä lomaa eli koulut ovat kiinni. Sami on ollut koko viikon töissä, nyt loppuviikon ihan normaalisti päivällä. Tänään tulee ehkä jopa hieman aikaisemmin kotiin?

Ayi on ollut koko viikon töissä, joten olen ollut monena päivänä itse liikenteessä osan päivästä. Olen lounastanut pariin otteeseen, käynyt näyttämässä uusille expat-puolisoille erästä räätäliä, joka oli kovin innoissaan suomalaisuudestamme :-) Hänellä kävi useampikin suomalainen parin viime vuoden aikana vaatteita teettämässä, heti alkoi näyttämään kännykkäänsä, tiesi kyllä, että mistä firmasta ollaan :-)

Kenkäostoksia olen tehnyt, ostin itselleni uudet sliparit ja Säteen kanssa käytiin yksi päivä kenkäostoksilla. Tässä kuva uusista kengistämme, myös kuva aiemmin ostamistani hienoista Converse-tossuista:

957018.jpg

Ostamani kengät tuppaavat usein olemaan kiinalaisittain aika kalliita, mutta ostan niitä niin harvoin ettei se haittaa. Jos kengänkoko oli vaikka 37, niin en missään nimessä maksaisi niin paljon kuin ylläolevista, sillä tarjontaa olisi niin paljon ja hinnat sen mukaiset. Säteelle ostettiin nyt viileneviä ilmoja varten parit lenkkarit, toiset ihqut Barbie-tossut, jossa jotain paljetteja sivuilla :-) Toiset on Nike Freet, joita voi käyttää ihan urheilukenkinä ilman sukkia, samanlaisia havittelen itsellenikin, mutta maksavat aika paljon, ostan ehkä silti, ehkä jo tänään...

Naapurin kanssa kävelimme eilen hieman rannan tungoksessa, sieltä muutama otos:

957021.jpg

957022.jpg

Tässä ihana kuva, hieman epätarkka, kun en malttanut pysähtyä paikoilleni sitä ottamaan. Rannassa on usein ihmisiä soittamassa ja laulamassa ja aina paljon porukkaa ympärillä katsomassa. Siellä myös pelataan porukalla, nukutaan päiväunia, juodaan teetä ja varmasti parannetaan maailmaa :-) Tässä miehet soittaa perinteisiä kiinalaisia soittimia ja nainen laulaa.

957024.jpg

Sitten pakollinen kynsikuva :-) Olemma huomenna menossa aamupäivällä junalla Shanghaihin, missä ihmettelemme keskustan tungosta päivän verran. Sunnuntaina on vuorossa Formulat ja päätimme muutaman rouvan kanssa koristautua Suomihenkisin kynsin!

957028.jpg

Oikein mukavaa viikonloppua!