Googletatteko te koskaan ajan kuluksi vanhoja kavereita tai sukulaisia, joihin ette ole pitkään aikaan pitänyt yhteyttä? Mulle aina välillä käy noin ja muutama viikko sitten löysin erään sukulaisen ja laitoin hänelle meiliä. Tänään sitten sähköpostilootassa odotti iloinen yllätys, kun olin saanut tädiltä ja hänen mieheltään sähköpostia, kiitos siitä 8-) Sain myös perjantaina meilin ulkomailla asuvalta vanhalta koulukaverilta, oli mukava lukea sinunkin kuulumisia, meilaan taas jossain vaiheessa!

Kävimme illalla tyttöjen kanssa vähän iltakävelyllä katsomassa kirkasta kuuta. Alueella on näköalapaikka, johon tosin piti mennä taskulampun kanssa, kun ei täällä katuvaloja kovin paljon ole. Kovasti näkyi ilotulituksia, näkyy tai lähinnä kuuluuhan niitä melkein päivittäin, mutta nyt näkyi taivaarannassa useampi eri suunnassa. Klubitalon ravintolassa näkyi olevan jonkin verran porukkaa ja oli myös iltakävelijöitä, bongasimme ainakin kolme koiraa, joista tytöt olivat innoissaan.

Kuukakkuja emme vielä maistelleet. Täytyy tänään koittaa muistaa. Olisi kurjaa, jos nuo hienot ja kohtalaisen kalliitkin kakut menisivät pilalle. Kakkuja myytiin myös paljon irtomyyntinä, oli sellaisia pötköjä, jossa oli vaikka kuusi kakkua ja sitten ihan irtonaisina, mistä sai valita mieleisimmät. Laatikot ovat ilmeisesti ihan lahjakäyttöön, mutta me nyt ostimme sellaisen itsellemmekin, ehkä tuota puulaatikkoa voi joskus hyödyntää jossain muualla. Voi sulloa vaikka sinne kaikkea pikkukrääsää, jota emme muutosta viisastuneena enää kerää...

Koitan tässä kuumeisesti päättää, että lähdetäänkö jonnekin lokakuun ekalla viikolla, kun on lomaa. Jotain lentoja ja hotelleja näkyisi vielä olevan vapaana, mutta nopeita päätöksiä pitäisi tehdä, sillä koko Kiina on lomalla. Kapunkiloma voisi olla kiva, mutta toisaalta joku rantaloma olisi varmasti rentouttavampi, kun tytöt viihtyisi kuitenkin veden ääressä paremmin kun kaupungin vilinässä. Toki voisimme olla kotona, niin kuin alunperin ajattelimme, mutta toisaalta sitten mun loma olisi ihan sitä samaa arkea, kun ayin loman vuoksi täällä pitäisi siivotakin kaiken muun kotihomman lisäksi. Kaupunki on silloin tukossa ja taksit varattuja, joten voisi olla vaikea liikkuakin ja käydä ravintoloissa syömässä. No, täytyy vielä miettiä ja toki keskustella asiasta Saminkin kanssa.