Pienen perhepalaverin jälkeen päädyimme siihen, että koitamme muuttaa huomenna kokonaan. Mä en keksinyt yhtään hyvää syytä siihen, että oltaisiin lopullisesti menty vasta sunnuntaina. Helpompaa on pakata kaikki tavarat ja muuttaa kaikki tavarat kerralla, jos vaan autoon mahtuu. Vaikka sitten taksilla loput.

Ajatuksena on iltapäivästä, kun TB tulee, pakata auto täyteen ja lähteä talolle. Jätetään tavarat sinne ja lähdetään samalla autolla takaisin kaupunkiin ostoksille. Ostetaan ruokaa ja muuta tarpeellista niin paljon, kun pystytään kantamaan ja sitten taksilla takaisin kotiin. Sitten vaan tavarat paikoilleen ja aletaan kotiutumaan. Sunnuntaina voi sitten ottaa vaan relasti tai sitten lähteä ostoksille, jos on jotain pakollista ostettavaa.

Tänään ostettiin isoin peruskattila, missä voidaan keittää pastaa. Sitten sellainen ei pyöreä pohjainen wokkipannu, missä voidaan tehdä kastikkeita ym. kasvishöystöä. Ostimme meidän vuoteeseen lakanat, Säteelle ostin jo päivällä. Sitten 6 lautasta, jotain siivousvälineitä, pyykinpesuainetta, pannunalusia, pari pientä pyyhettä pannulapuiksi ym. pientä. Huomenna, jos päivällä jaksaa ja ehtii, pitää käydä vielä ostamassa jotain siivousaineita ja -välineitä. Siellä talossakin voi jotain olla.

Kohta Säteelle iltasatu ja sitten pitää alkaa pakkaamaan. Onneksi suurin osa tavaroista on vielä matkalaukuissa ja tavara ei ole vielä kovin paljon lisääntynyt, meillä on osa keittiötavaroista ja ruoista sellaisissa kannellisissa muovilaatikoissa, niissä ne voi myös muuttaa.

Ehkä blogaan seuraavan kerran uudesta kodista, ennemmin tai myöhemmin.

Mukavat viikonloput!